Ποτέ πριν δεν ήταν τόσο cool να είσαι λεσβία -και με χαρά υποδεχόμαστε κάθε άτομο που κάνει το coming out μια 
διαδικασία λίγο πιο εύκολη για τα αγόρια και τα κορίτσια σε όλον τον κόσμο!
Οι γυναίκες που ακολουθούν δεν έχουν κάνει μόνο coming out, αλλά και πολλά παραπάνω, ανοίγοντας τον δρόμο μέσα από την καριέρα τους, και αλλάζοντας παγκοσμίως την αντίληψη για τις λεσβίες!

Ruby Rose


10 διάσημες που έχουν παραδεχτεί ότι είναι λεσβίες!

Μετά την εμφάνισή της στη διάσημη σειρά «Orange Is The New Black«, φαίνεται πως όλοι μιλούν για την Ruby Rose!
Η πολυτάλαντη Αυστραλέζα ξεκίνησε δουλεύοντας στο αυστραλιανό MTV, αλλά έχει επίσης δουλέψει σαν μοντέλο, dj, και συνθέτρια. Έκανε το coming out της σε ηλικία 12 ετών (!) και, παρά το τεράστιο bullying που υπέστη στο σχολείο, κατόρθωσε να είναι σήμερα μια από τις πιο επιθυμητές γυναίκες στον κόσμο!

Abby Wambach


10 διάσημες που έχουν παραδεχτεί ότι είναι λεσβίες!

Λίγες μέρες αφότου οι ΗΠΑ υιοθέτησαν το νόμο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών σε όλες τις πολιτείες, η Abby Wambach έκλεψε τις εντυπώσεις με μια από τις πιο συγκινητικές φωτογραφίες: στο παγκόσμιο κύπελλο γυναικών, πανηγυρίζοντας για τη νίκη των ΗΠΑ, φίλησε την σύζυγό της!

Cara Delevingne


10 διάσημες που έχουν παραδεχτεί ότι είναι λεσβίες!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Cara Delevingne είναι το πιο περιζήτητο μοντέλο στον κόσμο -και πιθανότατα και η πιο αναγνωρίσιμη λεσβία! Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue, ομολόγησε πως είναι ερωτευμένη με την κοπέλα της, Anna Clark.
Είναι πολύ γενναίο για κάθε διάσημο άτομο να κάνει coming out -αλλά απαιτεί ακόμα περισσότερο θάρρος όταν συμβαίνει από άτομα σαν την Cara, όπου η σεξουαλικότητα παίζει μεγάλο ρόλο στη δουλειά τους. Μπράβο της!

Samira Wiley


10 διάσημες που έχουν παραδεχτεί ότι είναι λεσβίες!

Ποια είναι η Samira Wiley; Μα, φυσικά, είναι η Poussey Washington, μια από τις πιο αγαπημένες ηρωίδες του «Orange Is The New Black«! Μαζί με την Ruby Rose –και, απ ότ,ι φαίνεται, και το μισό τουλάχιστον υπόλοιπο καστ των ηθοποιών- η Samira άλλαξε την αντίληψη που έχουμε για τις λεσβίες!
Αλλά και κάτι παραπάνω: η Lauren Morelli, μία από τις σεναριογράφους της σειράς, πριν ξεκινήσει να εργάζεται για το OITNB ήταν παντρεμένη με το σύζυγό της. Γράφοντας όμως τις ερωτικές σκηνές, η Morelli ανακάλυψε πως είναι λεσβία –κι έτσι πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της και πλέον βγαίνει με την πανέμορφη Samira…

Kristen Stewart


10 διάσημες που έχουν παραδεχτεί ότι είναι λεσβίες!

Το κορίτσι του Twilight δίχαζε ανέκαθεν την κοινή γνώμη. Για κάποιους δεν είναι παρά μια βαρετή και μουντρούχα, που δεν θα πρεπε να είχε συνεχίσει την καριέρα της μετά την πρώτη της ταινία. Για άλλους, η Kristen Stewart είναι μια προσωπικότητα σύνθετη, που αρνείται να συμμορφωθεί με τις κοινωνικές προσδοκίες.
Για την ώρα, πάντως, είναι σίγουρα μια από τις σταθερές αξίες του Χόλιγουντ -και επίσης έχει σχέση με την Alicia Cargile, την προσωπική βοηθό της!

Ellen Degeneres


10 διάσημες που έχουν παραδεχτεί ότι είναι λεσβίες!

Ξέρατε ότι θα ήταν στη λίστα! Η 50η πιο ισχυρή γυναίκα παγκοσμίως (σύμφωνα με τη λίστα του Forbes), αλλά και ένα από τα 5 πιο ισχυρά LGBT άτομα για πολλά χρόνια, η Ellen Degeneres αποτελεί ορόσημο! Ήταν το πρώτο ανοιχτά LGBΤ άτομο που κλήθηκε να παρουσιάσει τα Όσκαρ, και η εκπομπή της «Ellen» πάει όλο και καλύτερα…
Ένα πανέξυπνο επιχειρηματικό πνεύμα, μια καταπληκτική προσωπικότητα, και μια πολύ γερή σχέση με την Portia de Rossi συνθέτουν τα χαρακτηριστικά εκείνα μιας γυναίκας που σίγουρα πρέπει να προσέξετε!

Jack Monroe


10 διάσημες που έχουν παραδεχτεί ότι είναι λεσβίες!

Παρότι δεν θα το έλεγες κοιτάζοντάς την, η Monroe είναι πραγματικά σκληρό καρύδι! Έγινε διάσημη στη Βρετανία χάρη στο blog της, «A Girl Called Jack«, στο οποίο έφτιαχνε ένα μενού κάθε εβδομάδα με κόστος μικρότερο από 10 λίρες, ώστε να τρέφεται εκείνη και ο γιος της. Κι έτσι βρέθηκε να συνεργάζεται με το Mumsnet, την Huffington Post, αλλά και τον The Guardian
Παρότι τα οικονομικά της έχουν βελτιωθεί κατά πολύ, η ίδια δεν έχει σταματήσει να δραστηριοποιείται για τα δικαιώματα των φτωχών -πλέον και μέσα από τη θέση της στο κόμμα των Οικολόγων Πράσινων!

Katherine Moennig


10 διάσημες που έχουν παραδεχτεί ότι είναι λεσβίες!

Οι λεσβίες ηρωίδες ήταν τρομερά λίγες, πριν την εμφάνιση του «L Word«… Σύμφωνα με τους New York Times, η σειρά ήταν η πρώτη ευκαιρία που είχαν οι λεσβίες να παρακολουθήσουν ένα σχετικά ειλικρινές πορτραίτο των εαυτών τους στις οθόνες: λεσβίες να ζουν σύνθετες και ενδιαφέρουσες ζωές. (Αν είσαι λεσβία και δεν έχει δει ακόμα τη σειρά, είναι σίγουρα από τα must-see!)
Είναι λοιπόν κάτι παραπάνω από δίκαιο το να βάλουμε στη λίστα αυτή τουλάχιστον ένα άτομο από τη σειρά! Ε, επιλέγουμε την Katherine Moennig, που συνεχίζει να έχει μεγάλη απήχηση στην LGBT κοινότητα!

Miley Cyrus


10 διάσημες που έχουν παραδεχτεί ότι είναι λεσβίες!

Είναι; Δεν είναι; Ας είμαστε ειλικρινείς, καμιά μας δεν ξέρει πραγματικά τι είναι η Miley Cyrus -ξέρουμε όμως με ποιο άτομο βγαίνει την τρέχουσα περίοδο! Την είδαμε λοιπόν σε φωτογραφίες με την Stella Maxwell, το μοντέλο της Victoria Secret! Και νομίζουμε πως θα συμφωνήσετε πως έκανε μια πολύ καλή επιλογή!
Η ίδια, πάντως, δεν αυτοπροσδιορίζεται ως στρέιτ, μπάι ή λεσβία. Και δε μας πολυνοιάζει, εδώ που τα λέμε –είναι, εξάλλου, πολύ cool που τολμά να είναι περήφανα διαφορετική!

Ellen Page


10 διάσημες που έχουν παραδεχτεί ότι είναι λεσβίες!

Είναι δύσκολο να μη σου αρέσει η Ellen Page. Διάσημη από το «Juno«, του 2007, η Page είναι εκείνο το αξιαγάπητο indie κορίτσι, με απλή εμφάνιση και μη επικριτική στάση…
Αλλά το 2014, στο Συνέδριο «Time to Thrive» στο Λας Βέγκας έκανε δημόσια το coming out της, με έναν τρομερά συγκινητικό και δυνατό λόγο -όπου είπε, μεταξύ άλλων, πως «βαρέθηκε να λέει ψέματα», και πως νιώθει κοινωνική ευθύνη να κάνει το coming out της, προκειμένου να εμποδίσει τον κόσμο να βιώσει τα χρόνια δυστυχίας που πέρασε η ίδια.
Ήταν μια στιγμή πολύ όμορφη και γενναία, και ευτυχώς από τότε η καριέρα της καλά κρατεί! Είναι η πρωταγωνίστρια του Freeheld, που αναμένεται να γίνει τεράστια επιτυχία.
Πηγή: youweekly.gr
 
Top