Ένταση και ντροπιαστικές εικόνες μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής με τη Βοσνία κατά αποχώρηση των διεθνών προς τα αποδυτήρια. ...


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι Βόσνιοι εξαγριωμένοι έβριζαν και έκαναν χειρονομίες προς τους διεθνείς όταν πλησίαζαν τη φυσούνα. Ο Μανώλας έκανε την χαρακτηριστική κίνηση "κάλμα", με αποτέλεσμα να ξεφύγουν τα πράγματα. Ο Τζέκο, ο οποίος είναι συμπαίκτης του στη Ρόμα, του όρμηξε πιάνοντάς τον από το λαιμό.

Οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να επέμβουν. Στο σημείο αυτό όμως κάποιοι οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με έναν από αυτούς να χτυπά τον Γιαννιώτα, ο οποίος έπεσε στο έδαφος. Από το χτύπημα, έσπασε το δόντι του Έλληνα διεθνούς άσου. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η επίθεση έγινε από μέλος του τιμ της βοσνιακής ομάδας. Όπως είπε ο Τοροσίδης στις δηλώσεις του επρόκειτο για τον βοηθό προπονητής της Βοσνίας. 




Τραυματίες και έλληνες οπαδοί από επίθεση στην εξέδρα

Ρεπορτάζ από τη Βοσνία μεταδίδουν πως ορισμένοι Έλληνες φίλαθλοι τραυματίστηκαν μετά από επίθεση Βόσνιων στην εξέδρα. Τα επεισόδια ξέσπασαν την ώρα που οι Έλληνες διεθνείς πήγαν προς το μέρος των φιλάθλων τους προκειμένου να τους χειροκροτήσουν.

Η αστυνομία επενέβη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα ωστόσο βάσει των ίδιων πηγών για αρκετά λεπτά υπήρχαν επεισόδια και μεγάλη ένταση.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες φωτογραφίες πάντως και αρκετοί Βόσνιοι αστυνομικοί αλλά και security χτύπησαν Έλληνες φιλάθλους.




Πηγή: Sport-fm

 
 


 

 


 

 

 

 
 
Top