Στο «Φτιάξε καφέ» σχολίασαν τις εξελίξεις στο Survivor και αναφέρθηκαν φυσικά και στην αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη από το παιχνίδι επιβίωσης....

Η εκπομπή επιχείρησε να δικαιολογηθεί για τα spoilers, τα οποία έπεσαν έξω, λέγοντας!

«Πάνω κάτω χτες είχαμε το ίδιο ρεπορτάζ, ότι θα είναι διπλή η αποχώρηση!» είπε η Κατερίνα Καινούργιου και η Ανθή Βούλγαρη συμπλήρωσε: «Η Κλεοπάτρα έπεσε μέσα. Από το μεσημέρι και μετά αkουγόταν ότι θα φύγει ο Γιώργος Χρανιώτης. Αυτό που καταλαβαίνουμε έιναι ότι από τον Άγιο Δομίνικο έρχονται λάθος πληροφορίες, και αυτό γιατί αφενός παίζει ο κόσμος πολύ στοίχημα, και θέλουν να ελέγξουν το παράνομο στοίχημα, και αφετέρου θέλουν κάποιοι να κερδίζουν πολλά χρήματα από αυτό. Συνεπώς, τα λάθος spoilers είναι θέμα στρατηγικής της παραγωγής!

Είναι και κάποιος άλλος έξω εκτός από τον Χρανιώτη, και μάλιστα έμαθα από συγγενικό πρόσωπο του Βασάλου ότι το εισιτήριό του ήταν για αυτή την εβδομάδα, αλλά λόγω του Ραμαζανιού, πήγαν μια εβδομάδα πίσω! Τα γυρίσματα σταματούν το ερχόμενο Σάββατο!» κατέληξε η δημοσιογράφος. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.
 
Top