Μετά την αποτυχημένη απόπειρα συγχώνευσης με το Περιστέρι, οι άνθρωποι του Φάρου Κερατσινίου εξετάζουν το ενδεχόμενο σύμπλευσης με τη Δόξα Λευκάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, στη Stoiximan.gr Basket League.

Η Δόξα Λευκάδας υποβιβάστηκε (ως ουραγός, μάλιστα) από τη Stoiximan.gr Basket, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα απουσιάζει απαραίτητα από τα μεγάλα σαλόνια την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Με την απαραίτητη βοήθεια, βέβαια. Από το Κερατσίνι.

Μετά την αποτυχημένη απόπειρα συγχώνευσης με το Περιστέρι, λόγω των αντιδράσεων που προκλήθηκαν και τη διευκρινιστική δήλωση του Ανδρέα Πολέμη, οι άνθρωποι του Φάρου Κερατσινίου εξετάζουν πλέον τη δυνατότητα σύμπλευσης με τη Δόξα Λευκάδας. Με μεγαλύτερες πιθανότητες υλοποίησης του πλάνου μάλιστα, αφού -εκτός των άλλων- πρόκειται για ΚΑΕ, συν του ότι έχει την ανάλογη οικονομικά στήριξη από την τοπική κοινωνία.

Αυτό το οποίο έχει πέσει λοιπόν στο τραπέζι, ως πρόταση, είναι η συγχώνευση του Φάρου Κερατσινίου με τη Δόξα Λευκάδας, προκειμένου να δημιουργηθεί μία νέα ομάδα που θα αγωνίζεται στη Stoiximan.gr Basket League. Έτσι, κι ο Φάρος Κερατσινίου θα έχει καταφέρει να βρεθεί στα μεγάλα σαλόνια, κι η Λευκάδα θα κρατήσει τη θέση της στην κατηγορία.

Αν υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, τότε θα υπάρξουν αλυσιδωτές εξελίξεις στις χαμηλότερες κατηγορίες αφού θα μείνει μια θέση άδεια στην Α2 κι ως εκ τούτου, στις υπόλοιπες κατηγορίες επίσης.

Πλέον, στο Περιστέρι καλούνται να πάρουν αποφάσεις για την επόμενη μέρα της ομάδας και για αυτόν τον λόγο θα γίνει έκτακτο Δ.Σ. Το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου:

"Προκήρυξη Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης ΓΣΠ

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου καλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη του την Τρίτη 6/6/2017 και ώρα 19.00 στο ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1) με θέμα: «Ενημέρωση και αποφάσεις για το μέλλον της ανδρικής ομάδας μπάσκετ».

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο τα μέλη του ΓΣ Περιστερίου, που είναι ταμειακώς εντάξει".
sport24.gr
 
Top