Μια πραγματικά φρικιαστική ιστορία έχει έρθει στο φως με τα βασανιστήρια που υπέστη ένας άτυχος άνδρας πριν δολοφονηθεί από τέσσερις γείτονες του.

Ο 43χρονος Jimmy Prout υπέστη βασανιστήρια που στην καλύτερη περίπτωση... μπορούν να θεωρηθούν μεσαιωνικά προτού ξεψυχήσει στα χέρια των δραστών, οι οποίοι δεν έδειξαν κανένα έλεος.

Τα όσα άκουσαν οι ένορκοι κατά τη διάρκεια της δίκης ήταν πραγματικά ανατριχιαστικά, με τον δικαστή να αποφαίνεται πως «είναι με διαφορά η χειρότερη υπόθεση που έχω χειριστεί σε όλη μου την καριέρα».

Η όλη ιστορία ξεκίνησε εξαιτίας ενός κοινό φίλου του θύματος και ενός εκ των δραστών, ο οποίος του έκλεψε τριακόσιες λίρες.

Χωρίς να αποσαφηνίζεται το πώς, ο δράστης επιβλήθηκε στον Jimmy Prout, παίρνοντας τον απόλυτα υπό τον έλεγχο του και υποβάλλοντας τον σε βασανιστήρια χωρίς καμία συστολή.

Ο Zahid Zaman, μαζί με τη γυναίκα του Ann Corbett και ένα φιλικό τους ζευγάρι άρχισαν να χτυπούν και να εξευτελίζουν τον άτυχο άνδρα, δίχως αυτός να τους καταδίδει. Μάλιστα ο Prout επισκέφθηκε γιατρό φέροντας φρικτά τραύματα σε όλο του το σώμα αλλά ούτε τότε αποκάλυψε κάτι για τα απάνθρωπα βασανιστήρια που περνούσε.

Η σαδιστική συμπεριφορά των δραστών, τους οποίους μάλιστα φαίνεται πως ενθάρρυνε και ένα φιλικό τους ζευγάρι, δεν σταμάτησε αλλά αντίθετα αυξήθηκε σε ένταση και φρικαλεότητα. Φέρονται να ανάγκασαν τον Prout να έχει σεξουαλικές επαφές με ένα σκύλο ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, του αφαίρεσαν τα γεννητικά όργανα και τον ανάγκασαν να τα φάει.

Στη συνέχεια τον σκότωσαν και πήγαν το πτώμα του σε μια κοντινή χωματερή για να τον κρύψουν αλλά δεν ντράπηκαν να επιστρέψουν στο ίδιο μέρος για να του πάρουν την πιστωτική κάρτα και ό,τι άλλο πολύτιμο είχαν ξεχάσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως τους "έπιασε" κλειστό κύκλωμα ασφαλείας με το αποδεικτικό στοιχείο να παρουσιάζεται στο γυμναστήριο ενώ ο βασικός δράστης είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι εξαιτίας ενός τροχαίου.











Next
 
Top