Τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισαν ομόφωνα στη σημερινή τους συνέλευση,  οι εργαζόμενοι στα ενημερωτικά Μέσα του ομίλου Πήγασος.
Ετσι το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) αποφάσισε ομόφωνα –μαζί με την Ένωση Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΠΗΕΑ), την Ένωση Τεχνικών Ημερήσιου Περιοδικού Τύπου Αθηνών (ΕΤΗΠΤΑ), την Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων (ΠΕΛ) και την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (ΕΦΕ)– την κήρυξη απεργίας στον «Πήγασο» από τις 06.00 της Τετάρτης 7 Ιουνίου έως τις 06.00 του Σαββάτου 10 Ιουνίου 2017.
Η απεργία όλων των δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων, τεχνικών Τύπου, λιθογράφων και φωτορεπόρτερ που εργάζονται στις εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ», «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», «GOALnews», καθώς.. και στις ιστοσελίδες «ethnos.gr», «imerisia.gr» και «sentragoal.gr», «life.gr», «womenonly.gr», «elle.gr», «cinemag.gr» και «caranddriver.gr» και σε όλες τις περιοδικές εκδόσεις και τις λοιπές ιστοσελίδες του Ομίλου, κηρύσσεται με αίτημα την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζόμενων.
Θυμίζουμε ότι οι απεργιακές κινητοποιήσεις στον Πήγασο έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη Πέμπτη.
Ημερησία
 
Top