Το είδαμε κι αυτό

 
Και όλα αυτά για χάρη μιας διαφήμισης για αθλητικό σουτιέν


Έναν διαφορετικό και μάλλον παράξενο τρόπο βρήκαν οι Ιάπωνες για να προωθήσουν... ένα γυναικείο αθλητικό σουτιέν αφού στη διαφήμισή του χρησιμοποίησαν ζώα προκειμένου να δείξουν στους άντρες πώς είναι να έχεις γυναικεία στήθη.

Τα άτυχα ζώα που κλήθηκαν να υπηρετήσουν το ρόλο αυτό ήταν παπαγαλάκια, χαμστεράκια, σκατζοχοιράκια, κουνελάκια και κότες προκειμένου να υποκαταστήσουν το βάρος από τα γυναικεία στήθη.

Και σαν να μην έφτανε αυτό τα ζωάκια υφίστανται την επιπλέον ταλαιπωρία να βιώσουν τους κραδασμούς από τις αθλητικές δραστηριότητες των ανδρών πρωταγωνιστών της διαφήμισης.

Ο πρώτος τρέχει σε διάδρομο με τα παπαγαλάκια να προσπαθούν να κρατηθούν μέσα στις ειδικές πλαστικές θήκες που βρίσκονται. Ο δεύτερος κάνει σχοινάκι με τα χαμστεράκια να χοροπηδούν. Ο τρίτος παίζει τένις ζαλίζοντας δύο σκαντζοχοιράκια, ο τέταρτος παίζει βόλεϊ με τα κουνελάκια να τρομάζουν από τη μπάλα και ο πέμπτος παίζει μποξ με τις δύο κότες να μην μπορούν να ακολουθήσουν τις κινήσεις του.

Η διαφήμιση κλείνει με τη νοσηλεύτρια που μέχρι τότε διεξήγατε το πείραμα να μεταμορφώνεται σε αθλήτρια που φοράει το επίμαχο σουτιέν και κάνει τον τερματοφύλακα για να δείξει ότι οι κραδασμοί είναι ελάχιστοι με το προϊόν αυτό.
 
Top