Φρίκη κι αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση βιασμού μιας νεαρής γυναίκας, ηλικίας 30 χρόνων από 38χρονο άνδρα που προσποιιήθηκε τον φίλο του συζύγου της. Ο δράστης, σεσημασμένος
και με θητεία στις φυλακές για άλλα αδικήματα, έσυρε ....την άτυχη γυναίκα στο εσωτερικό του διαμερίσματος της μόλις άνοιξε την πόρτα και τη βίασε μπροστά στα μάτια του ηλικίας μόλις 5 ετών παιδιού της. 

Παρά το σοκ και το βάρος της κακοποίησης, η τραγική γυναίκα βρήκε το θάρρος και τις αντοχές να μεταβεί στο τμήμα ασφάλειας του Αγίου Παντελέημονα όπου έκανε την σχετική καταγγελία.

Απο φωτογραφίες δραστών αναγνώρισε με βεβαιότητα τον βιαστή της. Στη συνέχεια πήγε σύμφωνα με τις οδηγίες των αστυνομικών στον ιατροδικαστη ο οποίος πιστοποιησε τον βιασμο της. Οι αστυνομικοι της τοπικής ασφαλειας μαζι με στυνομικους της ΟΠΚΕ Αγίου Παντελεήμονα κατάφεραν μετά από επίμονη έρευνα και πληροφορίες να εντοπίσουν τον φερόμενο ως δράστη και να στήσουν ενέδρα το απόγευμα της Τρίτης κάτω απο το σπίτι του στην περιοχή των Κάτω Πατησίων.

Ο δράστης επέστρεψε στην οικία του λίγο πριν από τις 9 και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν δίνοντας πραγματική μάχη και αντισταθηκε σθεναρα για ν' αποφύγει τη σύλληψη. 

Τελικά οδηγήθηκε στην ασφάλεια όπου προσήλθε η παθούσα και τον αναγνώρισε ανεπιφύλακτα.

Εληφθη DNA του δράστη ώστε να ταυτοποιηθούν τα δείγματα στα εγκληματαλογικά εργαστήρια. 

Πηγή: bloko.gr
 
Top