ΒΙΝΤΕΟ

Βρέθηκαν 9 κάλυκες στον καταυλισμό, από όπου εκτιμάται ότι «έφυγε» η σφαίρα η οποία κατέληξε μέσα στο σχολείο και το κεφάλι του άτυχου 10χρονου αγοριού που πέθανε ακαριαία
Τεράστια αστυνομική επιχείρηση τέθηκε σε εξέλιξη....
από την αστυνομία, μετά τον αδιανόητο θάνατο ενός 10χρονου αγοριού, σε σχολείο στο Μενίδι.

Άνδρες των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ και της ΕΚΑΜ, μπήκαν σε καταυλισμό τσιγγάνων της περιοχής, καθώς εκτιμούν ότι από όπλο σε αυτό τον καταυλισμό, ξεκίνησε την απίστευτη πορεία της η σφαίρα, που κατέληξε μοιραία, στο κεφάλι του αδικοχαμένου αγοριού. Έγινε γνωστό ότι έχουν γίνει αρκετές προσαγωγές υπόπτων, ενώ βρέθηκαν και 9 κάλυκες.
 Η τραγωδία σημειώθηκε την Πέμπτη σε δημοτικό σχολείο της Αττικής. Αρχικά έγινε γνωστό ότι ο 10χρονος Μάριος λιποθύμησε και πέφτοντας κάτω, χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο Παίδων «Αγία Σοφία» στις 11:30 το βράδυ. Εκεί οι γιατροί έκαναν πολύωρη προσπάθεια ανάνηψης χωρίς όμως να κατορθώσουν να σώσουν το αγόρι. 





Τελικά όμως έγινε γνωστό ότι το παιδί είχε βολίδα στο πάνω μέρος του κεφαλιού του, από αδέσποτη σφαίρα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κάποιος από τη γύρω περιοχή.... πυροβόλησε στον αέρα και η σφαίρα καθώς κατέβαινε καρφώθηκε στο κεφάλι του άτυχου 10χρονου!

Σημειώνεται ότι ο καταυλισμός των Ρομά βρίσκεται σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το σχολείο στο οποίο συνέβη η τραγωδία. Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο στην περιοχή την ώρα της τραγωδίας να ήταν σε εξέλιξη κάποιο γλέντι καθώς μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν ότι στην περιοχή ακούγονταν πυροβολισμοί.


 
Top