Η Μαριλού Μοράλες αφού ξεπέρασε τα μικροπροβλήματα που είχε με τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, 
και αφού έφτιαξε το δικό της site, συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες της στους προσωπικούς της λογαριασμούς ευτυχισμένη και χαμογελαστή.

Αυτή τη φορά, έχει κατακλύσει τους λογαριασμούς της από τις ξένοιαστες της διακοπές στην νησί των Ανέμων, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα, αλλά και την πισίνα του ξενοδοχεία όπου διέμενε.

Στα χέρια του έμπειρου φωτογράφου Τάσου Ωραιόπουλου δίνει τον καλύτερο εαυτό της για τους φίλους της που την ακολουθούν σε κάθε της κίνηση.

Τι να περιγράψουμε για την Μαριλού; Ότι έχει πολύ γυμνασμένο σώμα; Ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα προσπαθεί να σβήσει κάποια τατουάζ από το κορμί της, ότι συνέχεια χαμογελάει και μας φτιάχνει την διάθεση;

Μάλιστα, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι από τότε που έφτιαξε το δικό της site μοιάζει πολύ πιο ανανεωμένη, αφού στις φωτογραφίες που ανεβάζει εκεί βάζει υδατογράφημα με το όνομά της (mariloumorales.com) ώστε να μπορέσει να το διαφημίσει, αφού είναι η μοναδική Ελληνίδα πορνοστάρ στην Ελλάδα με δικό της site.

Ίσως, να μπορέσει έτσι σε λόγο καιρό να αποκτήσει online επαφή με τους φίλους της που θέλουν να μαθαίνουν τα νέα της, και να την βλέπουν από κοντά στον υπολογιστή τους.

Η πανέμορφη Κουβανή, αγαπήθηκε πού από το ελληνικό κοινό για τον αλέγκρο χαρακτήρα της, αλλά και για τον επαγγελματισμό της, αφού υπηρετεί με μεγάλη αφοσίωση αυτό που αποφάσισε να κάνει.
Ίσως είναι από τις λίγες κοπέλες που έβγαλε η Sirina, και αποδείχθηκε ότι μέσα της κρύβει μια γυναίκα με στόφα μεγάλης σταρ που κάλλιστα θα μπορούσε να κάνει καριέρα και πέρα από τα στενά σύνορα της χώρας μας. 













http://lifeviews.gr
 
Top