Παγκόσμιας αναγνώρισης έτυχε η χειρουργική ικανότητα του Πειραιώτη Χειρουργού στην  επέμβαση του θυρεοειδούς, με την πρόσκληση  του κ. Σταύρου Τσιριγωτάκη στο μεγαλύτερο κέντρο χειρουργικής του θυρεοειδή που βρίσκεται στην Πίζα της Ιταλίας.

Η εξαιρετική αυτή τιμητική διάκριση του κ. Σταύρου Τσιριγωτάκη  και η αναγνώριση του σπουδαίου έργου που επιτελείται στο Πρότυπο Χειρουργικό Κέντρο Πειραιά , έγινε από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο στην Πίζα της Ιταλίας.

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στην Πίζα της Ιταλίας που θεωρείται το καλύτερο κέντρο χειρουργικής του θυρεοειδούς, παγκοσμίως , o κ. Τσιριγωτάκης πραγματοποίησε επεμβάσεις θυροειδούς σε συνεργασία με δυο από τους κορυφαίους χειρουργούς του κόσμου και συγκεκριμένα  τους καθηγητές κ.κ. Miccoli  και Materazzi.

Ο ίδιος ανέβασε σε μέσο κοινωνικής δικτυώσης φωτογραφία με τους δυο κορυφαίους Ιταλούς καθηγητές  με τον σχετικό σχολιασμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ:

Ο Πειραιώτης  Σταύρος Τσιριγωτάκης  ανάμεσα στους Κορυφαίους Χειρουργούς  Θυροειδούς του κόσμου!

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ: ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ!
Πως μπορεί να νοιώθει ένας χειρουργός όταν βρίσκεται ανάμεσα σε δύο από τους κορυφαίους χειρουργούς θυρεοειδούς, παγκοσμίως? 
Ο καθηγητής Μiccoli από τη μια πλευρά και από την άλλη πλευρά ο καθηγητής Materazzi και διευθυντής, πλέον, του καλύτερου Κέντρου στον κόσμο Ενδοκρινολογικής Χειρουργικής που βρίσκεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πίζας στην Ιταλία!


 
Top