Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου της ηθοποιού Μαίρης Τσώνη, και ενώ τα αίτια θανάτου της δεν είναι επισήμως γνωστά, μία φίλη της αποκάλυψε πως εκείνη βρήκε ....
το πτώμα της 30χρονης.
Η ηθοποιός Lewshá Camille Simboura και όπως γράφει στο προφίλ της στο Facebook, βρήκε την Μαίρη Τσώνη νεκρή και αναφέρει ότι έπασχε από κατάθλιψη.

Η ανάρτηση της Simboura: «Δεν μπορώ να πιστέψω πως βρήκα νεκρή την Μαίρη Τσώνη στον 5ο όροφο. Συγγνώμη που δεν ήρθα νωρίτερα. Μπορεί και να σε είχα σώσει. Αισθάνθηκα ένοχη, παρακολουθώντας τον James να προσπαθεί να σε επαναφέρει στη ζωή. Έπρεπε να σε είχα βοηθήσει με την ασθένειά σου. Εκείνη ήθελε να με βοηθήσει με την υποκριτική μου και συμφώνησε να πάρει μέρος σε μία ταινία μικρού μήκους που θα δημιουργήσω. Ήταν τόσο ταπεινή, που θα ήταν σε κάτι που εγώ θα έφτιαχνα. “Κυνόδοντας”: κυριολεκτικά, ένα από τα πιο σημαντικά σύγχρονα ελληνικά έργα [υποψήφιο για το βραβείο Ακαδημίας και κέρδισε βραβείο στο φεστιβάλ Καννών], όμως όλη η επιτυχία του κόσμου δεν γιατρεύει την κατάθλιψη».
Ο τηλεκριτικός Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ανέβασε μία φωτογραφία της Τσώνη στο Instagram με λεζάντα, «Έφυγε νωρίς. Η Μαίρη Τσώνη ήταν υπέροχη στον “Κυνόδοντα”.»
Επίσης, η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες και παρέθεσε μία παλαιότερη συνέντευξη της Μαίρης που δήλωσε ότι είναι «φοβικό άτομο».


Η Μαίρη Τσώνη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Λιβαδειά μέχρι τα 12 της χρόνια, στη συνέχεια μετακόμισε στην Κρήτη, όπου έμεινε μέχρι την ηλικία των 16. Αποφοίτησε την Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης, ενώ το 2005 τη σχολή Μusical Τheater Dance Attic του Λονδίνου. Τότε προέκυψαν οι Mary and The Boy και γύρισε στην Ελλάδα. 
Mary and the boy

Η Τσώνη, πέρα από τον «Κυνόδοντα», είχε παίξει και σε παραστάσεις των Μ. Μαρμαρινού και Κ. Τσιούκα, καθώς και στις κινηματογραφικές ταινίες, «Το κακό» και «Το κακό στην εποχή των Ηρώων» του Γ.Νούσια, στο «Artherapy» του Νίκου Περάκη και στα «Οπωροφόρα της Αθήνας» του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Επίσης ήταν μέλος του μουσικού σχήματος «Mary and the boy».








 
Top