Ανατριχιαστική κατάθεση του 52χρονου

Προκλητικός και αμετανόητος εξακολουθεί να εμφανίζεται ο βιαστής της νεαρής φοιτήτριας στη Δάφνη, ο οποίος ομολόγησε κυνικά ενώπιον των Αρχών πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που προέβη σε τέτοιες ειδεχθείς πράξεις.

Στην ανατριχιαστική κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ακόμη πως είχε συμφωνία με την 20χρονη κοπέλα για να ικανοποιεί τα σεξουαλικά του πάθη.

«Αφού καθάρισε το σπίτι τρεις φορές περίπου έπεσε κάποια στιγμή στη συζήτηση από εκείνη ότι αν ήθελα θα μπορούσε να μου κάνει σεξουαλικές χάρες και να της δίνω διπλάσιο ποσό από αυτό που της έδινα» ανέφερε ο 52χρονος και συνέχισε: «Έτσι και συνέβη άλλες δύο ή τρεις φορές... είχαμε κάνει συμφωνία να ντύνεται με στολή καθαρίστριας χωρίς εσώρουχα και να προσπαθεί να με ερεθίσει...».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι κάτι ανάλογο έκανε και με τη γυναίκα που είχε σχέσεις για αρκετά χρόνια αλλά και με μια ακόμη κοπέλα, με καταγωγή από την Αλβανία, η οποία είχε πάει στο σπίτι του ως οικιακή βοηθός.

«Θέλω να πω ότι στις αρχές του έτους είχα βρει και μία άλλη κοπέλα, η οποία ήταν από την Αλβανία και είχαμε παρόμοια συμφωνία και με εκείνη αλλά την έδιωξα όταν εκείνη μου έκλεψε ένα δαχτυλίδι το οποίο αργότερα μου επέστρεψε γιατί την είχα βιντεοσκοπήσει κατά την πράξη της αυτή» είπε, μεταξύ άλλων, στην πρώτη κατάθεση που έδωσε.

Τα όσα λέει, όμως, ο κατηγορούμενος αντικρούει, φυσικά, με την δική της περιγραφή στην κατάθεσή της, το θύμα , μιλώντας για βιασμό. Η άτυχη κοπέλα λέει ότι την νάρκωσε, την έδεσε και στη συνέχεια την βίαζε με τον πιο άγριο τρόπο, γεγονός που επιβεβαιώνουν τα αδιαμφισβήτητα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας.

Στο μεταξύ, η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Πρόκειται για ΚΟΝΤΖΙΛΕΛΟ Παναγιώτη του Ιωάννη και της Βασιλικής, γεννηθέντα το 1965 στην Αθήνα.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης.

Χθες το πρωί οδηγήθηκε ξανά στον ανακριτή, από τον οποίο έλαβε και πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, καταγγέλλοντας ότι δεν τον αφήνουν να πάρει τηλέφωνο για να βρει δικηγόρο.

Στα δικαστήρια αποδοκιμάστηκε έντονα από πολίτες που βρίσκονταν εκεί κατά τη μεταγωγή του στο ανακριτικό γραφείο.

Την ίδια ώρα, νέες αμφιβολίες προκύπτουν για το εάν είναι τυφλός – σε ποσοστό 95% κατά τα λεγόμενά του – μετά από μαρτυρίες γειτόνων του, που τον γνωρίζουν καλά και λένε πως μέχρι πριν από ένα χρόνο ο 52χρονος κυκλοφορούσε στην περιοχή οδηγώντας ένα άσπρο μηχανάκι…
 
Top