«Προτιμούν να χάσουν την ευκαιρία παρά να ακούσουν "όχι"»...  

Αν και το όνομα της έγινε ευρύτερα γνωστό κυρίως λόγω των διασήμων γονιών της, ωστόσο, η Κόνυ Μεταξά προσπαθεί φιλότιμα και με πολύ πείσμα, τα τελευταία χρόνια, να σταθεί επαγγελματικά στα δικά της πόδια και να αποδείξει ότι δεν είναι απλά η «κόρη του Λευτέρη Πανταζή». 
Η Κόνυ είναι ένα αυθόρμητο κορίτσι, ταλαντούχο και έξυπνο, που σε συνεπαίρνει εύκολα με το πρασινωπό βλέμμα των ματιών της! 
Σπούδασε στην Αμερική θέατρο, ωστόσο η αγάπη της για το τραγούδι, όπως δηλώνει και η ίδια, είναι εξίσου δυνατή. 



Από την άλλη, η Κόνυ μαγνητίζει με τις πόζες, το στυλ, το σεξαπίλ και την «παράξενη» ομορφιά της, αναρτώντας αρκετά συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες που προκαλούν αναστάτωση στον αντρικό πληθυσμό, συγκεντρώνοντας όμως χιλιάδες «Likes» και τις προτάσεις αρκετών εταιρειών που θα ήθελαν να τις προωθήσει. 

Φέτος, η συμμετοχή της στο «Your Face Sounds Familiar», είναι η πραγματικά μεγάλη της ευκαιρία για να αναδείξει τα ταλέντα της, κάτι που είναι αλήθεια πως το έχει κάνει ήδη με αρκετά καλές κριτικές στα δύο πρώτα live του σόου του ANT1. H Κόνυ μίλησε την περασμένη εβδομάδα στο τηλεοπτικό περιοδικό «7 μέρες tv» και εμείς απομονώσαμε κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες ερωτοαπαντήσεις: 



-Έχεις εντυπωσιακή εμφάνιση και διάσημους γονείς. Πως έχουν μετρήσει αυτά τα δυο δεδομένα στην επαγγελματική σου πορεία;
«Είναι ένα περίεργο πράγμα αυτό που συμβαίνει. Στην αρχή δεν είναι καλό γιατί όλοι είναι προκατειλημμένοι απέναντί σου. Μπορεί να σου ανοιχτεί κάποια πόρτα αλλά εφόσον δείξεις με τη δουλειά σου ότι σου αξίζει να είσαι εκεί, ο κόσμος το καταλαβαίνει και το αναγνωρίζει. Και όταν έχεις δουλέψει σκληρά, η αναγνώριση είναι ικανοποίηση όχι μόνο για εμάς αλλά και για τους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύουμε μαζί». 

-Στο εξωτερικό είναι πιο ανοιχτοί στο να δεχτούν καινούργια πρόσωπα;
«Σαφέστατα. Όλες οι καινούργιες σειρές τύπου Netflix θέλουν καινούργιους ηθοποιούς, φρέσκα πρόσωπα. Είναι ανοιχτοί στο διαφορετικό» 

-Τι πρέπει να έχει ένας άντρας που θα σε πλησιάσει;
«Χιούμορ. Όσο και να μου αρέσει κάποιος εμφανισιακά, αν δεν έχουμε τη «σύνδεση» στο χιούμορ δεν υπάρχει καμία σωτηρία! Με τον άνθρωπο που θα είμαι θέλω να γελάω, δεν μου αρέσει ούτε να τσακώνομαι ούτε-να είμαι μίζερη». 



-Οι άντρες σε πλησιάζουν;
«Όχι. Πιο εύκολα θα με πλησιάσουν στα social media, όμως αυτό δεν με συγκινεί. Δεν μπορώ τους ανθρώπους γενικά που δεν έχουν κότσια, θέλω να είναι άνετοι με τον εαυτό τους και τις κινήσεις τους, να έχουn αυτοπεποίθηση. Έχω την αίσθηση ότι εδώ, σε αντίθεση με το εξωτερικό, οι άντρες προτιμούν να χάσουν την ευκαιρία παρά να ακούσουν «όχι» -το βλέπω και στους φίλους μου, Ο άντρας όμως πρέπει να ξέρει να δέχεται το «όχι», να μπορεί να βγει μπροστά και να διεκδικήσει αυτό που θέλει»εξήγησε στο 7μέρεςtv. 

-Η Κόνι Μεταξα συμμετέχει στο YFSF. Είχε δισταγμό ή άγχος;
«Δισταγμό κανένα, είπα αμέσως «ναι». Άγχος όμως πολύ!» τόνισε στο 7 Μέρες TV. 

-Θεωρείς ότι είναι μια ευκαιρία να σε γνωρίσει καλύτερα το ελληνικό κοινό;
«Να με γνωρίσει, εννοείς.» 

-Εχεις συμμετάσχει και σε μια σειρά.
«Ναι, αλλά ήταν κάτι πολύ συγκεκριμένο. Έπαιζα ένα κοριτσάκι κι όταν παίξεις ένα ρολό παιδιού είναι δύσκολο να κάνεις πολλά πράγματα. Θεωρώ πως τώρα είναι η ευκαιρία μου να συστηθώ στο ελληνικό κοινό. Στο συγκεκριμένο σόου κάνεις 12 τελείως διαφορετικές εμφανίσεις, οπότε πιστεύω πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δείξεις όλες τις δυνατότητες σου..» 



-Εάν το μπάζερ… κληρώσει να μεταμορφωθείς στον πατέρα σου;
«Σίγουρα ξέρω πολλές λεπτομέρειες από τις κινήσεις του πατέρα μου και τις εκφράσεις του, αλλά δεν γνωρίζω αν μπορώ να τον πετύχω στη φωνή.» 

-Εχεις σκεφτεί ότι τώρα μπορεί να ασχοληθούν περισσότερο και με την προσωπική σου ζωή;
«Ναι, ευτυχώς δεν κάνω και πολλά στην προσωπική μου ζωή, οπότε δεν έχω και μεγάλο πρόβλημα (γέλια)!» 




















 
Top