Μια ομάδα Αμερικανών επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο του Colorado ανέλυσε εικόνες του καιρού από δορυφόρο στην κακόφημη αυτή περιοχή και παρατήρησε μια σειρά ασυνήθιστων εξαγωνικών σύννεφων.
Σύμφωνα με το Science Channel, είναι πιθανόν να έχει επιτέλους βρεθεί λύση για το μυστήριο πίσω από το Τρίγωνο των Βερμούδων, ένα μέρος όπου λέγεται ότι έχουν εξαφανιστεί εκατοντάδες αεροσκάφη και πλοία υπό ανεξήγητες συνθήκες.
Λύθηκε το Μυστήριο του Τρίγωνου των Βερμούδων; Δείτε ΤΙ ανακάλυψαν οι επιστήμονες και έπαθαν ΣΟΚ!
Μια ομάδα Αμερικανών επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο του Colorado ανέλυσε εικόνες του καιρού από δορυφόρο στην κακόφημη αυτή περιοχή και παρατήρησε μια σειρά ασυνήθιστων εξαγωνικών σύννεφων. Οι μετεωρολόγοι υπέθεσαν ότι αυτά τα σύννεφα δρουν σαν «βόμβες αέρα».
Πιστεύεται ότι είναι η κύρια αιτία των θανατηφόρων ριπών αέρα που μπορούν εύκολα να ξεπεράσουν τα 273 χιλιόμετρα την ώρα. Αυτοί οι ισχυροί άνεμοι «ανατινάζουν» τον αέρα και μπορεί να δημιουργήσουν κύματα ύψους πάνω από 13 μέτρα.
Λύθηκε το Μυστήριο του Τρίγωνου των Βερμούδων; Δείτε ΤΙ ανακάλυψαν οι επιστήμονες και έπαθαν ΣΟΚ!
Κανένα πλοίο δεν μπορεί να επιζήσει από τέτοια καταιγίδα και κανένα αεροσκάφος δεν μπορεί να αντέξει σε τέτοιους ανέμους.
Τα σύννεφα συνήθως δεν σχηματίζουν ίσιες άκρες. Ωστόσο, κρίνοντας από τις δορυφορικές εικόνες, το Τρίγωνο των Βερμούδων αποτελεί εξαίρεση.
Η ανακοίνωση αυτής της θεωρίας έχει κινητοποιήσει περαιτέρω έρευνα. Επιστήμονες από όλο τον κόσμο προσπαθούν να ανακαλύψουν τους λόγους που υπάρχουν τόσες ανωμαλίες στην περιοχή.
Λύθηκε το Μυστήριο του Τρίγωνου των Βερμούδων; Δείτε ΤΙ ανακάλυψαν οι επιστήμονες και έπαθαν ΣΟΚ!
To Τρίγωνο των Βερμούδων βρίσκεται σε μια μεγάλη περιοχή του Ατλαντικού Ωκεανού ανάμεσα στην Φλόριντα, το Πουέρτο Ρίκο και τις Βερμούδες και είναι γνωστή για τα μυστηριώδη φαινόμενα που συμβαίνουν εκεί. Υπάρχουν αναφορές από το 1945, όταν πέντε αμερικανικές βομβαρδιστικές τορπίλες και ένα αεροπλάνο εξαφανίστηκαν χωρίς ίχνη.
Από τότε έχουν εξαφανιστεί 75 ακόμη αεροσκάφη και αρκετές εκατοντάδες πλοία. Η τελευταία τραγωδία συνέβη το 2015 με την εξαφάνιση του φορτηγού-πλοίου El Faro.
Credit: brightside.me


difernews.gr
 
Top