ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 15.00 Ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ  ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ,ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ

"Θέλουμε τη νίκη"

Με στόχο τη νίκη το Κερατσίνι πήγε στις Σέρρες για να αντιμετωπίσει την Ελπίδα Σκουτάρεως. «Θέλουμε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε την άνοδο στη Γ εθνική» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Αραβαντινός που ευχήθηκε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. 

Το σύνθημα της νίκης έδωσε για την ομάδα του και ο προπονητής του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας που με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου είπε:  «Όλοι μας είμαστε σε κατάσταση ετοιμότητας για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση, αφού αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας μία πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα για την οποία έχουμε συλλέξει πληροφορίες. 

Ανυπομονούμε για το εν λόγω ματς, αφού ενδεχόμενη νίκη θα μας φέρει προ των πυλών της ανόδου στην Γ’ Εθνική. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα κι εκτιμώ ότι εφόσον ακολουθήσουμε το πλάνο και την αγωνιστική μας φιλοσοφία έχουμε όλα τα φόντα να τα καταφέρουμε»


Ενενήντα λεπτά από τη… Γ εθνική βρίσκεται η Ελπίδα Σκουτάρεως που την Τετάρτη 10 Μαΐου στις 3:00μ.μ. υποδέχεται στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών το Κερατσίνι στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος.

Οι κυπελλούχοι της Ε.Π.Σ. Σερρών με νίκη προκρίνονται στον τελικό της διοργάνωσης αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίζουν ένα εισιτήριο για τη Γ εθνική κατηγορία. Στον άλλο ημιτελικό θα αγωνιστούν ο Ηρόδοτος με τον Αστέρα Βλαχιώτη, δύο ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την άνοδο στη Γ εθνική από τα πρωταθλήματα τους κι έτσι σύμφωνα με την προκήρυξη όποια από τις δύο ομάδες που θα αγωνιστούν στο σημερινό παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών κερδίσει εξασφαλίζει και την άνοδο στη Γ εθνική μέσω του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος. 
Η Ελπίδα Σκουτάρεως καλείται να δώσει τον σημερινό πρώιμο τελικό χωρίς έναν από τους πιο έμπειρους παίκτες της, τον Μπόζινταρ Τάντιτς που είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Αλμυρό Βόλου. Και τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ αφού αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του πρώτου σκόρερ της ομάδας Δημήτρης Στεφανίδη (η συμμετοχή του θα κριθεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα).

"Όλα είναι στο χέρι μας"

Η διοίκηση της Ελπίδας Σκουτάρεως έκανε κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο των Σερρών να γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας στο σημερινό παιχνίδι. Η ανακοίνωση της διοίκησης των κυπελλούχων της ΕΠΣ Σερρών είναι:

«Υπάρχει αλλαγή ώρα έναρξης παιχνιδιού καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα το ζήτησε για να προλάβει τα αεροπορικά της εισιτήρια της επιστροφής. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 αυτή τη φορά.
Μια ημέρα πριν τον μεγάλο πρόωρο τελικό κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα αυτή του Α.Π.Ο Κερατσινίου. Ένας αγώνας κλειδί για την άνοδο στην Γ εθνική. Δυο ομάδες, ένας αγώνας κι ένα κλειδί. Στήριξε την προσπάθεια της διοίκησης, των ποδοσφαιριστών και όλων των ανθρώπων που εργάζονται να πετύχουν το καλύτερο για την Ελπίς Σκουτάρεως. Στήριξε την εκπρόσωπο του νόμου Σερρών. Βαλε και εσύ τα δυνατά σου για την μεγάλη αυτή δοκιμασία…
<<ΤΕΤΑΡΤΗ 10\5 ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00>>
<<ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΡΡΩΝ>>
<<ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ>>
<<ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ>>
 
Top