Την απαρχή ενός νέου, ανηλεούς πολέμου μεταξύ των ομάδων της νύχτας, σηματοδοτεί σύμφωνα με Αξιωματικούς της Ασφάλειας...
η μαφιόζικη εκτέλεση του γνωστού νονού Βασίλη Γρίβα.

Άνθρωπος που γνωρίζει σαν την παλάμη του τα σκοτεινά μονοπάτια του υποκόσμου, λέει με νόημα στο Newsit.gr: “...ο Βασίλης είχε πολλά μέτωπα ανοιχτά και τελευταία είχε πολλούς και θανάσιμους εχθρούς”.

Ήδη οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας, έπειτα από εντολές που δέχθηκαν από ανωτέρους τους, “σάρωσαν” χθες το πρωί τις πιάτσες των ανθρώπων που έχουν σχέση με ομάδες της νύχτας, προκειμένου να έχουν μια πρώτη “φιλική” κουβέντα, ώστε να δουν πού θα κινηθούν ερευνητικά.

Οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η εντολή για το συμβόλαιο θανάτου του Βασίλη Γρίβα να δόθηκε ακόμα και μέσα απο την φυλακή, από αντιπάλους του 47χρονου που έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς εδώ και χρόνια με το γνωστό “bodybuilder”.

Άλλωστε, μέχρι πρότινος, ο Γρίβας θεωρούνταν στενός συνεργάτης γνωστού βαρυποινίτη, με το παρατσούκλι “σαμπρέλας”, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα δέχθηκε δολοφονική επίθεση μέσα στις φυλακές από δυο Αλβανούς, οι οποίοι προσπάθησαν να του κόψουν το λαρύγγι, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Στο συγκεκριμένο άνθρωπο οι αντίπαλοι του, του χρεώνουν καταδίκες τους για την δολοφονία συγκεκριμένου προσώπου που γνώριζε τα “νούμερα” και τους “ισολογισμούς” κορυφαίας ομάδας της νύχτας

Όσον αφορά στο Β. Γρίβα, το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν “συλλέξει” τα “μάτια” και τα “αυτιά” της Ασφάλειας, είχε αυτονομηθεί δημιουργώντας την δική του ομάδα και το δικό του τομέα ευθύνης.

Το γεγονός αυτό είχε δημιουργήσει νέους συσχετισμούς μέσα στην νύχτα, με αποτέλεσμα συγκεκριμένος άνθρωπος, που θεωρείται στενός συνεργάτης γνωστού βαρυποινίτη, να δυσαρεστηθεί από τις κινήσεις του 47χρονου και να του στείλει το μήνυμα.

Μάλιστα, πριν από δυο χρόνια, σημειώθηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας με συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του συγκεκριμένου προσώπου, με αποτέλεσμα πολλοί να συζητούν μέσα στην νύχτα πως το συμβόλαιο έφερε την υπογραφή του Βασίλη Γρίβα. Είναι όμως έτσι;

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν πως οι δυο εχθροί τα τελευταία δυο χρόνια ήταν σε αυξημένη ετοιμότητα, προκειμένου να προλάβουν να βγάλει ο ένας τον άλλο από την μέση.

Πάντως, όπως λέει στο Newsit.gr αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών: “...γεγονός είναι πως οι δράστες της δολοφονίας λειτούργησαν επαγγελματικά και ίσως πρόκειται για επαγγελματίες του είδους που προσφέρουν επί πληρωμή τις δολοφονικές τους υπηρεσίες. Κατά συνέπεια το ζητούμενο στις έρευνες είναι να βρεθεί ο ηθικός αυτουργός, αυτός δηλαδή που πλήρωσε για να βγάλει από την μέση τον Γρίβα. Από εκεί και έπειτα θα ξεκινήσει να ξετυλίγεται ένα απίστευτο κουβάρι με πολλές άκρες”.
Πηγή
 
Top