Αποκαλύψεις που σοκάρουν μετά την φρίκη που έζησε η 22χρονη φοιτήτρια (BINTEO)


Η επί εννέα χρόνια σύντροφος του συλληφθέντος για την υπόθεση-σοκ της Δάφνης μιλάει για την αναπηρία του, τη... μανία του με τις κάμερες και το τατουάζ με το όνομά του!...

Ένα τατουάζ στο στήθος της, στο ύψος της καρδιάς, με ένα βέλος να τρυπάει δύο καρδιές και γραμμένα με λατινικά γράμματα τα ονόματα «PANAGIOTIS» και «JOANNA», της θυμίζει τη σχέση εννέα ετών που διατηρούσε με τον 52χρονο από τη Δάφνη, που κατηγορείται ότι βίασε την 22χρονη φοιτήτρια.

Η 47χρονη Ιωάννα, πρώην σύντροφος του συλληφθέντος, μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του protothema.gr, δηλώνει σοκαρισμένη από την υπόθεση.



Ο Παναγιώτης και η Ιωάννα σύναψαν σχέση το 2005. Ουσιαστικά, η Ιωάννα «έκλεψε» τον άνδρα της κολλητής της φίλης, με την οποία ήταν παντρεμένος. Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά. Μετά άρχισαν οι τριβές, που οφείλονταν κυρίως στο γεγονός ότι ο σύντροφός της δεν δούλευε. Το 2014 χώρισαν, ενώ για τελευταία φορά τον είδε πριν ένα χρόνο.



Ο συλληφθείς δηλώνει ΑΜΕΑ, υποστηρίζει ότι είναι τυφλός σε ποσοστό 95%. Η πρώην σύντροφός του επιβεβαιώνει το πρόβλημα της υγείας του. Όπως λέει, γεννήθηκε τυφλός από το ένα μάτι, ενώ πριν τέσσερα χρόνια απώλεσε σε μεγάλο βαθμό την όραση και από το άλλο μάτι.



Ο άντρας έχει καταγράψει τα πάντα σε κάμερες, οι οποίες έχουν κατασχεθεί, όπως και ένας σκληρός δίσκος, και ελέγχονται από την αστυνομία. Κάμερες σε φανερά και κρυφά σημεία βρέθηκαν σε όλο το υπόγειο διαμέρισμα της Δάφνης, όπου επί πολλές ώρες διεξάγονταν σκηνές φρίκης.

Όπως υποστηρίζει στο protothema.gr, η πρώην σύντροφός του, την είχε καταγράψει και εκείνη με μία κάμερα τοποθετημένη σε γυαλιά, που τον βοηθούσε όπως της είχε πει, να βλέπει κάπως καλύτερα.



Η Ιωάννα μπήκε για τελευταία φορά στο σπίτι του 52χρονου πριν ένα χρόνο. Η όρασή του είχε επιδεινωθεί. Γνώριζε ότι στο σπίτι πήγαινε μία γυναίκα για να καθαρίζει, την φοιτήτρια όμως δεν την είχε δει τότε.



Η Ιωάννα έχει σημαδέψει το σώμα της με αρκετά τατουάζ, με σημαντικές στιγμές της ζωής της, όπως τις ημερομηνίες που γεννήθηκαν τα παιδιά της. Ένα από τα τατουάζ, στο στήθος, στο ύψος της καρδιάς, σχηματίζει δύο καρδιές που τις τρυπά ένα βέλος, ενώ γράφει το όνομά της και του πρώην συντρόφου της στα λατινικά.




 
Top