Από το "PRESS-GR"
Harris Kodopoulos 
Πάνος Σκουρλέτης ο εφοπλιστής με την off shore.
Επίθεση από σκοτεινά κέντρα της Κουμουνδούρου δέχεται ο σύντροφος Πάνος Σκουρλέτης, ο “Εφοπλιστής”, όπως τον αποκαλούν.;
Κι αυτό γιατί είναι γνωστό ότι η... μητέρα του είναι της οικογενείας Λαιμού-των γνωστών εφοπλιστών-και τα περισσότερα μέλη της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας έχουν στενή παραδοσιακή σχέση με τη Ν.Δ και τη συντηρητική παράταξη.
Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί έγγραφο που εμφανίζει την οικογένεια Σκουρλέτη να κατέχει εξωχώρια εταιρεία στον Παναμά, την LARNAX COMPANIA MARITIMA S.A., στην οποία φέρεται να εμφανίζεται ως δικαιούχος ο πατέρας του υπουργού του Σύριζα «Vassilios George Skourletis»!
Είναι πολλοί βεβαίως εκείνοι οι «καχύποπτοι» που βλέπουν πίσω από την συγκεκριμένη διαρροή, τον Σύριζα και το «σύστημα του Τσίπρα» στο Μέγαρο Μαξίμου, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο «εκδικούνται» πολιτικά τον Σκουρλέτη για την πολιτική του στάση απέναντι στον Τσίπρα το τελευταίο διάστημα και την έκρηξή του για την πώληση της ΔΕΗ....
Η οικογένεια Σκουρλέτη με offshore εταιρεία στον Παναμά (;) (Έγγραφο)
Στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα έγγραφο που -σύμφωνα με το οποίο- ο πατέρας του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, εμφανίζεται να είναι ιδιοκτήτης της offshore εταιρείας LARNAX COMPANIA MARITIMA S.A. με έδρα τον Παναμά.
Το έγγραφο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μένει να δούμε την έδρα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του πατρός Σκουρλέτη, καθώς επίσης και αν αυτή η εταιρεία στο όνομα Vassilios George Skourletis ανήκει σε μέλος της οικογένειάς του και αν έχει δηλωθεί στις αρμόδιες ελληνικές Αρχές.
 
Top