Νίκος Μανιός σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98, 22 Φεβρουαρίου 2017:

Αναφερόμενος στις συζητήσεις για περικοπές συντάξεων, μειώσεις αφορολόγητου ή απελευθέρωση των μαζικών απολύσεων, ο κ. Μανιός επισημαίνει: «Δεν συμφωνήθηκαν μέτρα, μειώσεις στο αφορολόγητο κλπ. Το τι θα έρθει εμείς δεν έχουμε εικόνα, έχουμε την εικόνα την επίσημη να βγαίνει ο Ντάισελμπλουμ και να λέει πως είμαστε σε καλό δρόμο. Μείωση στις συντάξεις, ή άλλο, είναι πακέτο λιτότητας. Άρα αυτό δεν μπορεί να υπάρχει γιατί ξέρει ότι δεν μπορεί να ψηφιστεί από την ελληνική κυβέρνηση. Αν προσδοκούν να έρθει μια άλλη κυβέρνηση να τα ψηφίσει τοτε ας αναλάβουν την ευθύνη των πράξεών τους».

Την παραδοχή πως τα μέτρα δεν θα είναι ρόδινα έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό North98 της Θεσαλονίκης, σήμερα στις 10 Απριλίου 2017:

Για τις περικοπές των συντάξεων είπε: «Οχι οι περικοπές των συντάξεων δεν ειναι προσφορά. Οι περικοπές των συντάξεων είναι αναγκαστικό μέτρο για να επιβιώσουμε. Για πρώτη φορά στην ιστορία των μνημονίων παίρνουμε λογιστικά ίδιου μεγέθους δημοσιονομικό αντίμετρα που θα βοηθήσει την οικονομία».

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΘΑ ΤΟΥΣ!


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/
 
Top