Εκστρατεία πρόληψης για τους καρκίνους του δέρματος  με τίτλο: «H πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία» διεξάγει το ιατρείο του πλαστικού και επανορθωτικού χειρουργού, Νεκτάριου Ντουντουλάκη, προσφέροντας δωρεάν εξέταση, εκτίμηση και χαρτογράφηση σπίλων.
Το Μελάνωμα είναι ένας από τους κακοήθεις όγκους του δέρματος ή και των βλεννογόνων, ο οποίος εμφανίζεται με διάφορες μορφές και χρώματα, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις όπου μπορεί να αλλάζει μορφή ανά τρίμηνο. Το κακόηθες μελάνωμα είναι η πιο επιθετική μορφή καρκίνου του δέρματος αλλά αν διαγνωστεί σε αρχικό στάδιο, είναι ιάσιμο. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να αντιμετωπισθεί σωστά από τα πρώτα βήματα, με τη σωστή διάγνωση αρχικά και την ορθή χειρουργικά εξαίρεση του ύποπτου σπίλου.
Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά το ιατρείο του πλαστικού και επανορθωτικού χειρουργού, Νεκτάριου Ντουντουλάκη, στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης για την πρόληψη των καρκίνων του δέρματος, προσφέρει δωρεάν εξέταση, εκτίμηση και χαρτογράφηση όλων των δερματικών αλλοιώσεων, με στόχο στην πρόληψη εξαλλαγής σπίλων (ελιών) σε μελάνωμα και σε άλλες μορφές καρκίνου του δέρματος.
Ο Νεκτάριος Ντουντουλάκης διακρίνεται για την έντονη κοινωνική του δράση. Από το 2007 έχει καθιερώσει, μεταξύ άλλων, τη συγκεκριμένη εκστρατεία πρόληψης, που περιλαμβάνει δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης δύο φορές τον χρόνο, (άνοιξη και φθινόπωρο) παρέχοντας ανοιχτή και δωρεάν εκτίμηση-χαρτογράφηση για όσους το επιθυμούν καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.
Είναι σημαντικό, για όλους μας, ζώντας σε μία χώρα με έντονη ηλιοφάνεια για αρκετούς μήνες, να διατηρήσουμε τις ευεργετικές ιδιότητες του ήλιου και να προστατευτούμε από τους κινδύνους που συνοδεύουν την έκθεση μας σε αυτόν. Κάθε χρόνο, αρκετοί συνάνθρωποι μας συνεχίζουν να ζουν και να παραμένουν υγιείς χάρη σε μία απλή προληπτική εξέταση.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το ιατρείο στο τηλέφωνο 210-2235410 προκειμένου να κλείσουν ραντεβού χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
 stogiatro.gr
 
Top