Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας αυτή την ώρα στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερις δράστες, Γεωργιανής καταγωγής, εισέβαλαν σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Μουσών και Άρεως, στο σπίτι ηλικιωμένης, με σκοπό τη ληστεία. Γείτονας ενημέρωσε την αστυνομία και αμέσως μετά ξεκίνησε η αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν οι δύο από τους 4 δράστες συνελήφθησαν από την αστυνομία ενώ οι άλλοι δύο ταμπουρώθηκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης, δίνοντας αρχικά την εντύπωση ότι υπάρχει κατάσταση ομηρίας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο ένας από τους δύο δράστες που βρίσκονταν στο διαμέρισμα επιχείρησε να διαφύγει και έπεσε από τον 7ο όροφο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του του 4ου δράστη. Επίσης, οι αστυνομικοί βρήκαν τρία όπλα στο σημείο όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του τέταρτου δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, τα τρία όπλα θα σταλούν για εργαστήρια της Αστυνομίας για να γίνει βαλλιστικός έλεγχος, ώστε να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε το βίντεο:

 
Top