Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού του απορριμματοφόρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα που έγινε στην Εθνική Οδό Χανίων – Κισσάμου.

Στο απορριμματοφόρο είχε εγκλωβιστεί ο άτυχος οδηγός, ο οποίος ανασύρθηκε πριν από λίγο, σύμφωνα με το flashnews.gr, από τις δυνάμεις των πυροσβεστών.

Νωρίτερα ο συνοδηγός, καθώς και ο επιβάτης του αυτοκινήτου με το οποίο συγκρούστηκε το απορριμματοφόρο, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένοι.

Το απορριμματοφόρο είχε κατεύθυνση από Χανιά προς Κίσσαμο και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια κινήθηκε ανεξέλεγκτο αρκετά μέτρα πιο μακριά χτυπώντας στο πλαϊνό κράσπεδο του δρόμου με αποτέλεσμα από την πρόσκρουση να πεταχτεί στην απέναντι πλευρά του αντίθετου ρεύματος και να ανατραπεί.

Από τη σύγκρουση και την ανατροπή παρατηρήθηκαν αρχικά καπνοί στη μηχανή προκαλώντας ανησυχία για κίνδυνο ανάφλεξης, δεδομένου και τους γεγονότος ότι ο οδηγός ήταν εγκλωβισμένος. Ωστόσο, τελικά η φωτιά δεν προκλήθηκε.

το σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ και της αστυνομίας. Αρχικά ξεκίνησε προσπάθεια να επαναφέρουν το όχημα σε όρθια θέση, τραβώντας το με ιμάντες που ήταν δεμένοι σε πυροσβεστικό όχημα, τραβώντας το με ιμάντες που ήταν δεμένοι σε πυροσβεστικό όχημα.

 
Top