Θρηνεί σήμερα το χανιώτικο ποδόσφαιρο, με τον τραγικό χαμό δύο νέων ανθρώπων, ποδοσφαιριστών των ομάδων Μινώταυρου Μουρνιών και Κεραμειών αντίστοιχα.

Πρόκειται για τον 25χρονο τερματοφύλακα της ομάδας των Κεραμειών και τον 19χρονο ποδοσφαιριστή του Μινωταύρου.

Ο 25χρονος έχασε τη ζωή του στο τροχαίο τα ξημερώματα στην εθνική στο ύψος του κόμβου του Βαμβακόπουλου, ενώ ο 19χρονος άφησε τηντελευταία του πνοή λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο τραγικό τροχαίο που έχασε την ζωή του κι ένας 17χρονος του στον παράδρομο της εθνική Χανίων – Ρεθύμνου στο ύψος του Μετρό.

Με αφορμή τα δύο περιστατικά η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων εξέδωσε συλλυπητήριες ανακοινώσεις, ενώ αναβάλλονται και οι αγώνες των δύο ομάδων.

Οι ανακοινώσεις της ΕΠΣΧ:

Συλλυπητήρια για τον χαμό του Ιωάννη Παπουτσά

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χανίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των Κεραμειών και του τερματοφύλακα της ομάδας Ιωάννη Παπουτσά για την απρόσμενο χαμό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αναβολή στο ματς Ποσειδών Κ.Ρ.-Κεραμειά

Το παιχνίδι του ομίλου παραμονής Ποσειδών Κ.Ρ.-Κεραμειά στο Κολυμπάρι που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 1 Απριλίου και ώρα 16.00, αναβάλλεται για την Τετάρτη 5 Απριλίου την ίδια ώρα και στο ίδιο γήπεδο, λόγω του θανάτου του ποδοσφαιριστή των Κεραμειών, Ιωάννη Παπουτσά.

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χανίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μινωταύρου για την απώλεια του 19χρονου ποδοσφαιριστή Τάνιο Τόνεβ.

Σε όλα τα παιχνίδια που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Χ. θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του.»

Η ανακοίνωση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στις οικογένειες και των τριών ανθρώπων, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στα τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στα Χανιά.

Δυστυχώς, η τραγική είδηση του άδικου χαμού τους μας έχει συγκλονίσει όλους.

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ πενθεί και για το δικό της παιδί, το 19χρονο ποδοσφαιριστή του Μινωταύρου, ο οποίος είχε ξεκινήσει να παίζει και να χαίρεται το ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της ομάδας μας.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του… ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

Πηγή: zarpanews.gr

 
Top