Στην εκπομπή Φως στο Τούνελ που ασχολήθηκε με την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά ο δικηγόρος του εγκέφαλου, Μανώλης Αναστασάκης. Όπως είπε ο εντολέας του πληροφορήθηκε πως η Αγγελική Νικολούλη θα παρουσίαζε τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις έρευνες της οικογένειας γύρω από την υπόθεση και του ζήτησε να μιλήσει.

«Αν υπάρχουν συνεργοί θα ήταν καλό να αποκαλυφθούν και να μάθουμε κι εμείς την αλήθεια που θα βοηθούσε τη θέση του εντολέα μου. Όποιος έχει στοιχεία οφείλει να τα δώσει στη Δικαιοσύνη και να ασκηθεί συμπληρωματική δίωξη» , είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αναστασάκης.

Η Αγγελική Νικολούλη διευκρίνισε τότε, ότι η έρευνα της οικογένειας για να βρει το πτώμα του Μάριου, είναι παράλληλη στο έργο της Δικαιοσύνης. Συμπλήρωσε ότι καλό θα ήταν ο εντολέας του να υποδείξει το σημείο ταφής του Μάριου, αντί να «εύχεται να βρεθεί».

Η εξαδέλφη του Μάριου Αντωνία Γουναροπούλου, πήρε το λόγο και τόνισε σε έντονο ύφος: «Απορώ πως ζήτησε να παρέμβει ο εγκέφαλος στην εκπομπή, διά του νομικού του εκπροσώπου. Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει να πει τίποτε άλλο, παρά μόνο να αποκαλύψει που στο καλό έχουν «ξεφορτωθεί» το πτώμα του Μάριου».

Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας Νίκος Ρουσσόπουλος απευθυνόμενος στον κ. Αναστασάκη, είπε:

«Εννοείται ότι όποιο στοιχείο βρεθεί θα πάει στη Δικαιοσύνη, αλλά πρέπει να πω πως με απογοητεύει το σωφρονιστικό σύστημα. Ο εντολέας σας θα έπρεπε να πει που είναι το πτώμα».

Ο κ. Ρουσσόπουλος ανέφερε ακόμα πως η οικογένεια δίνει αμοιβή σε όποιον δώσει μια αξιόπιστη πληροφορία για το που βρίσκεται η σορός του άτυχου νέου. Αναφερόμενος στους συνεργούς του εγκέφαλου, είπε ότι για αυτούς εκτός από την αμοιβή, ισχύει και η φράση: Ο σώζων εαυτόν σωθήτω!

Πηγή: anikolouli.gr

 
Top