Μέσα σε σακούλα σκουπιδιών, σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από το σπίτι που διέμενε η οικογένεια...

 - Ο πατέρας της Στέλλας φέρεται να ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε το παιδί και υπέδειξε που την πέταξε 

- Σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζει ότι ήταν ατύχημα

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη που δηλώθηκε ως εξαφανισμένη από τον πατέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Βαρβάρας νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Μετά από εξονυχιστικές έρευνες με τη βοήθεια σκυλιών, οι αστυνομικοί πριν από λίγη ώρα ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς βρήκαν το άψυχο σώμα του 6χρονου κοριτσιού σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, μόλις 150 μέτρα από το σπίτι που διέμενε η οικογένεια.

ΣΟΚ: O κάδος στην Αγία Βαρβάρα που βρέθηκε η 6χρονη

Το κοριτσάκι ήταν στραγγαλισμένο και τοποθετημένο μέσα σε με σακούλα σκουπιδιών, ενώ στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστώσει τα ακριβή αιτία θανάτου του μικρού παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του παιδιού, πρώην αστυνομικός, ο οποίος από την πρώτη στιγμή εξεταζόταν ως ύποπτος, φέρεται να ομολόγησε ότι ο ίδιος σκότωσε το παιδί και υπέδειξε το σημείο που το πέταξε. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι ήταν ατύχημα, κάτι που προκαλεί ερωτήματα καθώς η μικρή Στέλλα βρέθηκε στραγγαλισμένη, ενώ ο πατέρας φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

 
Top