Με εμφαντικό τρόπο πέρασε από τη Σύρο το Κερατσίνι, αφού η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με 0-5 των νταμπλούχων Κυκλάδων. 

Οι Συριανοί που σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν θύμισε την καλή ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο του νομού, αλλά και ούτε την εμφάνιση με την ομάδα του...

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι στο ματς και μόλις στο 7’ κατάφεραν να προηγηθούν με τον Άγγελο Ψυχογιό, που εκμεταλλεύθηκε λάθος γύρισμα του Μουράι προς τον Βαμβακούρη και με πλασέ έγραψε το 0-1. 

Το Κερατσίνι ζευγάρωσε τα τέρματά του στο 23’ όταν ύστερα από σέντρα του Σφυρογιαννάκη , ο Μαναριώτης με κεφαλιά έγραψε το 0-2. Στο 40’ χάθηκε σπουδαία ευκαιρία για τους Κυπελλούχους Πειραιά, όταν ο Βαμβακούρης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μαναριώτη, για να έρθει στο 43΄ο Γιώργος Σφυρογιαννάκης με κινηματογραφικό σουτ από 40 μέτρα να γράψει το 0-3! 

Το Κερατσίνι μπήκε το ίδιο ζωντανά και στην επανάληψη, αφού στο 48’ δεν καταλογίστηκε πέναλτι σε ανατροπή του Μαναριώτη. 

Στο 64’ ο Κουρκούτης από ασίστ του Νταουτάι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 0-4, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κιάφα στο 82’ με όμορφη ατομική προσπάθεια. 

Εύκολο έργο είχε ο ρέφερι Χαλδαίος 

ΑΟ Σύρου: Βαμβακούρης, Ρούσσος κ. (λ.τ. Αργύρος), Κατσούλης, Μαραγκός, Μουράι, Μανουδάκης, Κώτσης (65΄ Φωτεινιάς Α.), Ντιαϊέ, Λούσσας, Ραμπαβίλας, Μίρτσα (55΄ Χούρος).

ΑΠΟ Κερατσίνι: Μπότος, Σφυρογιαννάκης, Νταουτάι (77΄ Κιαφα), Μπατής, Βάττης, Διάκος, Ψυγογιός, Γκιάτας (68΄ Φούντας), Μαναριώτης (71΄ Χουνδρουδάκης), Τουρνάς, Κουρκούτης.
 
Top