Αβυσσαλέα ντεκολτέ και «καυτές» πόζες


Κάρα Ντελ Τόρο, Κριστίνα Μίλαν και Βίντα Γκέρα «έκλεψαν την παράσταση» από τους πρωταγωνιστές τις ταινίες, με τα ρούχα που επέλεξαν να... μην φορέσουν

Παγκόσμια πρεμιέρα έκανε, χθες βράδυ, στο Λος Άντζελες, η τρίτη ταινία.... της κινηματογραφικής σειράς Power Rangers. 

Φυσικά, τα φλας στο «κόκκινο χαλί» έκλεψαν οι πρωταγωνιστές, αλλά και οι αιθέριες υπάρξεις που έδωσαν το «παρών», για να απολαύσουν την ταινία στη μεγάλη οθόνη. 

Αναμφισβήτητα, η πιο εκρηκτική παρουσία ήταν αυτή της Κάρα Ντελ Τόρο. Το μοντέλο επέλεξε μια σέξι τουαλέτα που αναδείκνυε το υπέροχο μπούστο της. Με το καλλίγραμμο και σέξι κορμί της, αναστάτωσε φωτογράφους και παρευρισκομένους. 







Η τραγουδίστρια Κριστίνα Μίλαν επέλεξε ένα απλό φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ, ενώ το λευκό σύνολο του μοντέλου Βίντα Γκέρα δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο. 







Σε σκηνοθεσία Ντιν Ισραέλιτ, η ταινία αναφέρεται στις ιστορίες μυστηρίου των πέντε δύσκολων εφήβων και στη μεταμόρφωσή τους σε σούπερ ήρωες.

"Είναι σαν οδηγίες χρήσης για το πώς να γίνεις Πάουερ Ρέιντζερ γιατί ακολουθείς μέχρι τέλους το ταξίδι των παιδιών, αυτών των δύσκολων μικρών παιδιών και πώς αυτά γίνονται υπερήρωες" δήλωσε ο ηθοποιός Λούντι Λιν που υποδύεται τον Μαύρο Ρέιντζερ.

Όπως στην τηλεοπτική σειρά, η αποστολή των Ρέιντζερς είναι να σταματήσουν την κακιά μάγισσα Ρίτα Ρεπούλσα, την οποία υποδύεται στην κινηματογραφική διασκευή η Αμερικανίδα Ελίζαμπεθ Μπανκς. "Είναι σκληρή δουλειά. Θα πω όμως ότι ήταν πράγματι διασκεδαστικό να ουρλιάζω στον οποιονδήποτε. Είναι διασκεδαστικό να νιώθεις ανίκητη", δήλωσε η 43χρονη ηθοποιός.

Η τηλεοπτική σειρά που άρχισε το 1993 με το επεισόδιο Mighty Morphin Power Rangers, τώρα διανύει την 24η σεζόν της και είναι μια από τις μακροβιότερες παιδικές σειρές δράσης στην ιστορία της τηλεόρασης. Στη σειρά αυτή βασίστηκαν τρεις ταινίες μεγάλου μήκους με πιο πρόσφατη, τη "Saban's Power Rangers" που θα αρχίσει να προβάλλεται από αύριο στις αμερικανικές αίθουσες. Τα γυρίσματα στοίχισαν 105 εκατομμύρια δολάρια.
 
Top