Συναγερμός έχει σημάνει από το μεσημέρι στην αστυνομία, οι άνδρες της οποίας όπως όλα δείχνουν βρίσκονται αντιμέτωποι με υπόθεση απαγωγής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως στα χέρια κακοποιών έχει πέσει ο γιος γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία της Κρήτης που ζει και δραστηριοποιείται στο Ηράκλειo.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το LiveNews, ο πατέρας του θύματος, έχει μεγάλη εταιρεία με πλαστικά και στο πρόσφατο παρελθόν ήταν και διοικητής της Παγκρήτιας Τράπεζας.

Η υπόθεση κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή και για το λόγο αυτό, ο αρχηγος της αστυνομίας πηγαίνει στην Κρήτη για τον χειρισμό της.
Του έκλεισαν το δρόμο ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από το μεσημέρι, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT.gr, όλα έγιναν την ώρα που ο γιος του επιχειρηματία επέστρεφε από τη δουλειά του. Ενώ ήταν εν κινήσει με το αυτοκίνητό του, οι απαγωγείς του έκλεισαν το δρόμο με άλλο αυτοκίνητο και τον πήραν μαζί τους.

Λίγο αργότερα, βρέθηκαν καμμένα, σε απόμερο δρόμο έξω από το ΠΑΓΝΗ, δύο αυτοκίνητα: Ένα ΙΧ και ένα αγροτικό, χωρίς πινακίδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το αυτοκίνητο του θύματος και για το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την απαγωγή.

Πηγή: CretaPost, LiveNews, newsIT
 
Top