Μαθαίνω από έγκυρες κυβερνητικές πηγές ότι μεταξύ των «αντιμέτρων» που θα ζητήσει η κυβέρνηση από τους δανειστές βρίσκονται και δύο ρυθμίσεις. Η μία αφορά στις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα Ταμεία και η δεύτερη στην Εφορία.
Οι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι το υπ. Εργασίας θα ζητήσει από τους δανειστές να εγκρίνουν μία ρύθμιση που θα επιτρέπει σε ελευθέρους επαγγελματίες και επιχειρήσεις να εκδίδουν ασφαλιστική ενημερότητα ακόμη και αν έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη, αν και εφόσον είναι ενήμεροι στις τρέχουσες εισφορές. Τα ληξιπρόθεσμα θα μπορούν να τα αποπληρώνουν όπως και όποτε έχουν την δυνατότητα.
Οσον αφορά τη δεύτερη για τα χρέη στην εφορία, το επιτελείο της κυβέρνησης επιδιώκει μία νέα ρύθμιση που μπορεί να φτάνει και τις 100 δόσεις, με το επιχείρημα ότι η προηγούμενη απέδωσε σημαντικά ποσά στα δημόσια Ταμεία. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πηγή μας, δηλώνει κατηγορηματικά ότι είναι πολύ νωρίς για πανηγυρισμούς, γιατί πολύ απλά είναι δύο αιτήματα που ακόμη δεν έχουν εξεταστεί από τους δανειστές.
via:fpress.gr
ΠΗΓΗ: ΑΠΟ ΤΗΝ  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
 
Top