Συνεχίζονται οι καταγγελίες για νεποτισμό εναντίον του Δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Αιγάλεω, Δημήτρη Μπίρμπα.

Οι εργαζόμενοι αλλά και όλη  η αντιπολίτευση στον δήμο Αιγάλεω ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ τον δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Μπίρμπα, που είναι και επικεφαλής των δημάρχων του κόμματος στην ΚΕΔΕ…ότι εφαρμόζει τον νόμο 4447/2016 που αφορά την ανάκληση των ένδικων μέσων σε αποφάσεις που δικαιώνουν εργαζόμενους…ΜΟΝΟ στους οικογενειακούς του Φίλους!!!

Δηλαδή γα να καταλάβετε καλύτερα ο δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Αιγάλεω χρησιμοποίει τον ευεργετικό νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση του… ΜΟΝΟ στους κολλητούς του…ενώ τα ασκεί με ιδιαίτερο μένος σε όσους δεν ανήκουν στον ατνό κομματικό και οικογενειακό του κύκλο!

Μετά από αυτά μην απορούν κάποιοι που η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΔ έχει εκτοξευθεί στις 20 ποσοστιαίες μονάδες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ AIGALEOPRESS:


ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΡΜΠΑ…

ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ  ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ!

ΤΑ ΠΡΩΤΟΞΑΔΕΡΦΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΔΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ!

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ  ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΠΟΥ  ΑΝΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΔΟΜΑ ΤΩΝ 176 ΕΥΡΩ!

ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΕ ΕΦΕΣΕΙΣ 30 ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

Απίστευτα πράγματα συνεχίζουν να γίνονται στον δήμο Αιγάλεω επί διοικήεσως του δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Μπίρμπα.


Έτσι ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΗΚΕ η αναίρεση που έχει ασκήσει ο Δημήτρης Μπίρμπας εναντίον των εργαζόμενων στον Άρειο Πάγο!Εκεί δεν ισχύουν ούτε ο «καταλογισμός» ούτε η «χρηστή διοίκηση» που επικαλείται για τους εργαζόμενους των 176 ευρώ και την συμβασιούχο των stage!

Μάλλον αν είσαι γραμμένος στον ΣΥΡΙΖΑ και είσαι έχεις προσληφθεί επί ΜΥΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ(ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ)…τότε είναι σαν να έχεις προσληφθεί με…ΑΣΕΠ και έχεις και ασυλία από την άσκηση των ένδικων μέσων….

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΦΟΥ Ο  ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 4447/16 ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΡΜΠΑ!!!!

 
Top