Η ΜΙΣΗ  ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ  ΜΑΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΠΟΥ  ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΟΡΙΑΚΑ... ΦΑΝΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ...

 Ο ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΑΚΗΣ ΠΗΡΕ ΜΟΛΙΣ 18 ΨΗΦΟΥΣ(24 ΕΧΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ) ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 41 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ...

 Η "ΕΝΩΤΙΚΗ" ΓΙΩΤΑ ΠΕΡΔΙΚΗ ΜΟΛΙΣ 21!

ΕΝΩ Ο "ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ" ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΜΟΛΙΣ ΜΕ 22...

"Οι σημερινές εκλογές για την εκλογή του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στον Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας δεν είχαν την μεγάλη έκπληξη.Είχαν όμως μεγάλο ενδιαφέρον για το τι συμβαίνει , τι δυνάμεις απελευθερώνονται μέσα στην παράταξη του Δημάρχου.
Όταν για παράδειγμα ο Προεδρος Ν.Μαρτάκης εκλέγεται οριακά με 22 ψήφους επί των 31 παρόντων ( οι 23 από την πλειοψηφία ) και των 41 του Δημοτικού Συμβουλίου ,ενώ ο Κ. Κατσαφάδος από την ίδια παράταξη εκλέγεται γραμματέας με 28 ψήφους , κάτι δείχνει.
Όπως κάτι δείχνει ότι όσοι προτάθηκαν για τις επιτροπές και είχαν την φήμη των " κολητών " του Δημάρχου πήραν αρκετά λιγότερους ψήφους από τους άλλους ( π.χ η Γιώτα Περδίκη πήρε 21 ψήφους ,όταν οι άλλοι της πλειοψηφίας πήραν μέχρι και 26,27 ψήφους η ο Χ. Καραγιανάκης - μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος - πήρε μόλις 19 ψήφους ! )"

Ζαχαρίας Ζούπης
 
Top