H οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί στην Μεσσήνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 59χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα, με αποτέλεσμα να σκοτώσει τη 10χρονη κόρη του. 

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 59χρονος αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο, βάζοντας τέλος στην ζωή του. Ο πατέρας και η κόρη βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους από τον αδερφό του πατέρα που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του newsit.gr η μητέρα του παιδιού και σύζυγος του δράστη πέθανε πριν από 7 χρόνια από καρκίνο ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Έφτανε όμως αυτό για να οπλίσει το χέρι του πατέρα και να σκοτώσει το ίδιο του το παιδί;

Για έναν ήσυχο άνθρωπο που δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα κάνουν λόγο γείτονες του 59χρόνου πατέρα στην Μεσσήνη. Οπως λένε κάτοικοι της μεσσηνιακής πόλης ο 59χρόνος είχε "βαρύνει" ψυχολογικά μετά την απώλεια της συζύγου του απο καρκίνο, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είχε δώσει δείγματα για την αποτρόπαια πράξη του. Ο 59χρονος δούλευε ως εργολάβος οικοδομικών μηχανημάτων και παλαιότερα είχε συνεργαστεί με τον δημο ενώ τελευταία αντιμετωπίζε οικονομικά προβλήματα τα οποία, όπως λένε οι γείτονες του δράστη.

Ο διευθυντής του 1ου δημοτικού σχολείου Μεσσήνης, στο οποίο φοιτούσε η 10χρονη, κ.Νίκος, Μακαρούνης, επισημαίνει πως δεν εχει υποπέσει στην αντίληψή του αλλα ούτε και στων δασκάλων κάποια περίεργη συμπεριφορά του παιδιού που να προϊδέαζε για ό,τι επακολούθησε. "Αν είχαμε δει κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του θα είχαμε ενημερώσει. Όλα ήταν καλά με το παιδί. Απλα σήμερα απουσίασε και μετά πληροφορηθήκαμε το τραγικό περιστατικό", λέει στο Newsit.gr ο κ.Μακαρουνης αδυνατώντας να εξηγήσει τη σημερινή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Μεσσήνη.


Πληροφορίες: eleftheriaonline.gr
 
Top