«Εύχομαι και ελπίζω να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση παρά το ότι δεν βλέπω σταθερές κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση» δηλώνει η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής και συμπληρώνει ότι «απαιτείται σοβαρότητα, αξιοπιστία και αίσθημα ευθύνης και όχι καουμποϊλίκια και τσαρλατανισμοί, γιατί στο τέλος το «μάρμαρο» το πληρώνουν οι πολίτες».

Πρόκειται για αληθινή πρόκληση από την πλευρά της αδελφής του Κυριάκου Μητσοτάκη, επί των ημερών της οποίας είχαν διαφύγει, με πλάτες της τότε πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εξωτερικών, οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο της Siemens, Καραβέλας και Χριστοφοράκος. Μιλάει η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία δεν μας έχει πει κάτι για τα πόθεν έσχες του αδελφού της και της Μαρέβας και φαίνεται να ξεχνά το 1.000.000 ευρώ που είχε... ξεχάσει να δηλώσει ο σύζυγός της.
Αυτή η κυρία, πιστή στις παραδόσεις του Μητσοτακέικου, ζητά ποινικοποίηση της... διαπραγμάτευσης.
Η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ τόνισε ότι θα έπρεπε να έχει ποινικοποιηθεί το χάσιμο χρόνου στο κλείσιμο της διαπραγμάτευσης και υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση με την πρακτική της ενθαρρύνει την άποψη ότι το ευρώ είναι βαρύ νόμισμα για την Ελλάδα». Αναφερόμενη στο σενάριο η κυβέρνηση να περιμένει τις γερμανικές εκλογές, σημειώνει ότι «η σύνθεση του νέου κοινοβουλίου στη Γερμανία θα είναι πιο πιεστική για τη χώρα και τα συμφέροντά μας» και εκτιμά ότι ο πρωθυπουργός έχει τρεις επιλογές: ψήφιση νέων μέτρων, εκλογές ή παράταση της διαπραγμάτευσης και επανάληψη του καλοκαιριού του 2015.
 http://www.periodista.gr/
 
Top