Αποδεικτικά στοιχεία για την απαγωγή του από εξωγήινους στο Google Earth ισχυρίζεται ότι βρήκε ο Τζον Μούνερ από τη Μεγάλη Βρετανία, γνωστός στους κύκλους των κυνηγών UFOs.
Όπως είπε στην Torquay Herald Express, τον απήγαγε πέρυσι ένας «γκρίζος» (η κλασική φιγούρα των γκρίζων εξωγήινων με το μεγάλο κεφάλι και τα υπερμεγέθη μάτια), και ο ίδιος δεν μπορεί να θυμηθεί το περιστατικό.



Ο ίδιος δηλώνει πως οι φωτογραφίες που τράβηξε τυχαία ο δορυφόρος πάνω από το Torquay τη σωστή χρονική στιγμή- στις οποίες υποτίθεται πως ο ίδιος φαίνεται να παλεύει με τον «εξωγήινο», γρονθοκοπώντας τον- είναι «απόδειξη» της εξωγήινης απαγωγής του.
«Κοιτώντας την εικόνα, φαίνεται πως ο εξωγήινος έχει μπλοκάρει τη γροθιά μου και την έχει αρπάξει, και πρέπει να ήταν σε θέση να με εξουδετερώσει. Το πιο περίεργο για αυτό είναι ότι δεν θυμάμαι να συμβαίνει αυτό.
»Θυμάμαι ωστόσο σποραδικά επεισόδια χαμένου χρόνου από το 2016, τα οποία πάνε πίσω και σε προηγούμενα χρόνια… Σίγουρα είμαι εγώ στη δορυφορική εικόνα» λέει, υποστηρίζοντας πως ο λόγος που έψαξε να βρει τις εικόνες ήταν επειδή είχε πρόβλημα με το Google Earth που ήταν εγκατεστημένο στον υπολογιστή του.
«Σκέφτηκα να δω την περιοχή όπου είχα επισκεφθεί πέρυσι και είχα δει το UFO και να ψάξω για οτιδήποτε ασυνήθιστο» λέει. Ο ίδιος δηλώνει επικεφαλής φωτογράφος του World UFO Photos και ισχυρίζεται πως έχει εντοπίσει πολλά UFO στην περιοχή του, στο Ντέβον της Μεγάλης Βρετανίας.




huffingtonpost.gr μέσω ufotruth-grdiadrastika
 
Top