Μπορεί να δήλωσαν την παραίτηση τους αλλά «σπίτι» τους δεν πήγαν.
Επιρρίπτουν μάλιστα και ευθύνες για λάθος χειρισμό στον Γιώργο Σταθάκη.....

Κι όμως, τα στελέχη του ΑΔΜΗΕ με τις «χρυσές» αποδοχές, ο πρόεδρος Εμμανουήλ Κορωνιωτάκης και ο διευθύνων σύμβουλος, Ιωάννης Μπλάνας, αρνήθηκαν να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους.



Ο πρόεδρος Εμμανουήλ Κορωνιωτάκης και ο διευθύνων σύμβουλος Ιωάννης Μπλάνας


Υπενθυμίζεται ότι αυτό είχαν συμφωνήσει να πράξουν κατά τη συνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου!

Σύμφωνα με πληροφοριες, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του εποπτικού συμβουλίου του ΑΔΜΗΕ, τα δύο στελέχη, διορισμένα απο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αρνήθηκαν να αποχωρήσουν από τη διοίκηση.

Και αυτό, παρά το αίτημα του υπουργού, στον οποίο μάλιστα επιρρίπτουν και ευθύνες για λάθος χειρισμό!

Ο λόγος για τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΑΔΜΗΕ στο σπίτι τους, καθώς αποκαλύφθηκε ότι είχαν «αποφασίσει» να κάνουν πράξη τη νομοθετική ρύθμιση που τους έδινε την δυνατότητα να πάρουν μισθό 20.000 ευρώ το μήνα ο καθένας αλλά και αναδρομικά 200.000 ευρώ, φαίνεται ότι για άλλη μια φορά λειτούργησε η τακτική των «δικών μας παιδιών».


Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όχι μόνο δεν πήγαν στα σπίτια τους, αλλά οι, Μανώλης Κορωνιωτάκης και Ιωάννης Μπλάνας, παρέμειναν στην υπηρεσία ως διευθύνοντες σύμβουλοι, κάνοντας χρήση νέο κανονισμού, που τους το επιτρέπει, και μάλιστα με μισθό 7.000 ευρώ!


Το ρεπορτάζ ανέφερε επίσης ότι τόσο ο πρώην πρόεδρος και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ προέρχονται από τον συνδικαλιστικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και είχαν τοποθετηθεί επί Λαφαζάνη.




http://www.toxrima.gr
 
Top