ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ...

Ένταση προκλήθηκε πριν την ομιλία του υφυπουργού Εργασίας από ομάδα νεαρών της «Γενιάς των 400 ευρώ» που συγκεντρώθηκαν έξω από τον χώρο που μιλούσε  και φώναξαν συνθήματα διαμαρτυρίας
Το… τερμάτισε  ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος, που μετά τις δηλώσεις του ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες τον θεωρούν… σωτήρα τους, σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ χτες, στο Θησείο, πρόσθεσε ότι του ζητούν να πληρώνουν μεγαλύτερες εισφορές, προσδοκώντας μεγαλύτερες συντάξεις: «Με σταματούν και μου ζητούν να αυξήσω τις εισφορές», είπε ο κ.Πετρόπουλος!
Λίγο πριν από την έναρξη της ομιλίας του υφυπουργού  στον πολυχώρο Μελίνα Μερκούρη, στο Θησείο επικράτησε ένταση. Ομάδα περίπου 25 νεαρών χαμηλόμισθων και ανέργων της «Γενιάς των 400 ευρώ» προσέγγισε το χώρο μοίρασε φυλλάδια και φώναξε συνθήματα διαμαρτυρίας για τη ζούγκλα στην αγορά εργασίας. Κάποια στιγμή, μάλιστα, επιχείρησαν να μπουν στον πολυχώρο, αλλά δεν τους επετράπη. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης -μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Αθήνας δεν κάλεσαν την αστυνομία, ενώ οι διαμαρτυρόμενοι αποχώρησαν στη συνέχεια.

 
Top