Προσοχή: Το άρθρο περιέχει εικόνες που κάποιοι αναγνώστες μπορεί να βρουν ενοχλητικές...


Η οργάνωση για την προστασία των ζώων Hope for Paws του Λος Άντζελες βρήκε ένα σκυλί που χρειαζόταν τη βοήθειά της.

Ένας εθελοντής πήγε οδικώς μέχρι το Μεξικό να πάρει τον σκύλο και να τον πάει σε κτηνίατρο, χωρίς να ξέρει πως θα είναι το χειρότερο περιστατικό κακοποίησης που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή του.

Η πραγματική φρίκη ήταν πως το πόδι του σκυλιού είχε κοπεί με μαχαίρι και του είχαν βγάλει το μάτι. Είχε επίσης τσιμπούρια και εντερικά παράσιτα αν και δεν ήταν εμφανή ακόμα.



Το σώμα της ήταν τόσο αδύναμο που δεν μπορούσαν να την βάλουν αμέσως για χειρουργείο και αποφάσισαν να περιμένουν μερικές μέρες.

Ο Eldad Hagar, ένας ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ζώων που βοήθησε στην περίπτωση της Kayla, δεν μπορούσε να πιστέψει πως κάποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα σκυλί. Το απίστευτο ήταν πως το καημένο πλάσμα ακόμα τους έγλυφε και σήκωνε την ουρά της ενώ καθάριζαν τις πληγές της.

Καθάρισαν το μάτι της και το έραψαν. Η πληγή επουλωνόταν πολύ καλά.


Παρά την κακοποίηση που είχε υποστεί, η Kayla ήταν ακόμα πολύ φιλική και γεμάτη χαρά. Λατρεύει να δίνει φιλάκια και της αρέσει πολύ να της ξύνεις στην κοιλιά.

Τώρα, είναι ασφαλής σε ένα ανάδοχο σπίτι για σκυλιά και περιμένει να βρεθεί μία οικογένεια να την υιοθετήσει. Παίζει με τα άλλα σκυλιά και κυνηγάει μπάλες, παρόλο που έχει μόνο 3 πόδια και ένα μάτι.

Απίστευτο κουράγιο!


Είναι πολύ αγαπησιάρα και δεν χάνει ευκαιρία για χάδια.


Ελπίζουμε όσοι είναι υπεύθυνοι για τέτοιες πράξεις να συλλαμβάνονται και να τιμωρούνται. Κανένα πλάσμα δεν θα πρέπει να βιώνει τέτοια κακοποίηση. Παρόλο που πέρασε τόσα πολλά, η Kayla έδειξε απίστευτη θέληση για ζωή. Συγχαρητήρια “Hope for Paws”, κάνατε καλή δουλειά!
 
Top