Τελευταία ευκαιρία για επανένταξη στη ρύθμιση των 36 δόσεων της ΔΕΗ έχουν αύριο Τρίτη οι καταναλωτές, καθώς εκπνέει η σχετική προθεσμία.
Το πρόγραμμα που λήγει την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου απευθύνεται σε καταναλωτές που είχαν ενταχθεί στις 36 δόσεις αλλά στη συνέχεια δεν τήρησαν τη ρύθμιση. Σε αυτούς τους καταναλωτές δόθηκε η δυνατότητα επανένταξης στη ρύθμιση των 36 δόσεων για το τρέχον συνολικό ποσό οφειλής τους, το οποίο ρυθμιζόταν στον εναπομείναντα αριθμό δόσεων από τις αρχικές 36, με άμεση καταβολή της 1ης δόσης. Η ρύθμιση προβλέπει άμεση καταβολή της πρώτης δόσης.

Η ρύθμιση για οφειλές έως 500 ευρώ

Σε ότι αφορά τους οφειλέτες έως και 500 ευρώ συνεχίζει να ισχύει η δυνατότητα υποβολής αίτησης έως 30 Απριλίου, προκειμένου να ανασταλεί η πληρωμή του οφειλόμενου ποσού για ένα έτος, υπό την προϋπόθεση της εμπρόθεσμης εξόφλησης των λογαριασμών που θα εκδοθούν εφεξής. Στους οφειλέτες αυτούς παρέχεται έκπτωση 10% επί της συνολικής αξίας του ρεύματος.
Τους δόθηκε η δυνατότητα επανένταξης στη ρύθμιση των 36 δόσεων για το τρέχον συνολικό ποσό οφειλής τους, το οποίο ρυθμιζόταν στον εναπομείναντα αριθμό δόσεων από τις αρχικές 36.
πηγη
 
Top