....ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ...

Ως εδω και μη παρεκει ....
Καταγγελία Δημοτικής Συμβούλου Κερατσινίου- Δραπετσώνας του Συνδιασμού "Πολιτεία Αλληλεγγύης Ανάπτυξης" Δατσέρη Βάνας

Καταγγέλω δημόσια την απαράδεκτη, αυταρχική συμπεριφορά του Δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. 
Ο κ.Βρετάκος συνέχεια καταγγέλει δήθεν σκάνδαλα, χωρίς να γνωρίζει καν ως αδαής και ημιμαθής ότι για μια σειρά θέματα έχουν προβεί σε ενέργειες και Δημοτικές Αρχές και μεμονωμένοι σύμβουλοι για να αντιμετωπίσουν προβλήματα που υπήρχαν στο Νεκροταφείο ή στην ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ Α.Ε ή και στον ίδιο τον Δήμο.
Παριστάνει τον αδέκαστο, την ίδια ώρα που ανέχεται να μένει απλήρωτη για μήνες εργαζόμενη της ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ Α.Ε στην οποία είναι Αντιπρόεδρος και Δημοτικός του Σύμβουλος είναι Διευθύνων Σύμβουλος.
Ανακαλύπτει συνέχεια φαντάσματα, όπως έκανε και στην περίπτωση της Μελέτης για το Γήπεδο « ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΛΠΕΑΣ» που την κατάγγελνε ως συνειδητά υπερτιμολογημένη ,για να καταλήξει να κάνει την πρώτη δημοπράτηση του έργου στην βάση αυτής της Μελέτης! 
Φωνάζει και εμφανίζεται ως στόχος επιθέσεων, όταν στο Συμβούλιο όλοι έχουμε δεχτεί επιθέσεις, υπονοούμενα για θέματα ηθικής τάξης, φραστικούς προπηλακισμούς.
Τα ίδια έγιναν και στην τελευταία συνεδρίαση.Φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνει πως η απραξία και η αδυναμία του να εμφανίσει έργο δεν καλύπτονται από αερολογίες και καταγγελίες κενές περιεχομένου.Δεν καταλαβαίνει επίσης, ότι πέρασε τα επιτρεπτά όρια όπως και μια περίοδο ασυλίας. 
Από εδώ και πέρα θα νοιώθει καυτή την ανάσα της Αντιπολίτευσης για τις καθυστερήσεις και τις ολιγωρίες του για την αδυναμία και την απαράδεκτη συμπεριφορά του.Θα μάθει ότι ψηφίστηκε για να διοικήσει Δήμο και όχι καμμία παρέα εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς ή κανένα λόγο .
ΒΑΝΑ ΔΑΤΣΕΡΗ
 
Top