Πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων ύψους 1.000.000 ευρώ για το οδικό δίκτυο του Δήμου Κερατσινίου– Δραπετσώνας εγκρίθηκε κατά την συνεδρίαση της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου 2017, του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.
Το έργο αφορά εργασίες αντικατάστασης, συμπλήρωσης, συντήρησης και βελτίωσης του οδοστρώματος σε δέκα οδικούς άξονες του Δήμου και θα καλυφθεί από πόρους της Περιφέρειας Αττικής μέσω προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο, ο οποίος θα το δημοπρατήσει και θα το εκτελέσει. Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση το έργο θα ολοκληρωθεί εντός 30 μηνών.
Οι οδοί που περιλαμβάνονται στο έργο είναι η οδός Περραιβού – Καίρη – Δαρδενελλίων, η Εθνικής Αντιστάσεως, η Κωνσταντινουπόλεως, η Πλάτωνος, η Δωδεκανήσου, η Χρ. Σμύρνης, η Κισσάβου, η Υψηλάντου και η Ακτή Ιωνίας
Η σημασία εκσυγχρονισμού και βελτίωσης των οδικών αξόνων, τόσο ως παράγοντας βελτίωσης και αναβάθμισης της οδικής ασφάλειας και των μεταφορών, όσο και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής, παραμένει προτεραιότητα για την Δημοτική Αρχή Κερατσινίου- Δραπετσώνας.
 
Top