Στροφή 180 μοιρών έκανε στη ζωή του ο Jeremy Meeks του οποίου η φωτογραφία σύλληψης από τις ημέρες της εγκληματικής δράσης, είχε κάνει το γύρο του κόσμου. Στα χρόνια που πέρασαν η ζωή του άλλαξε εντελώς προς το καλύτερο.
Ο άνθρωπος που είχαν χαρακτηρίσει ως τον πιο «σέξι εγκληματία του κόσμου» τα social media, ζει πλέον μέρες οικογενειακής ευτυχίας με την γυναίκα του και τα τρία παιδιά του, στην πολυτελή του έπαυλη και οδηγεί μία εντυπωσιακή Maserati αξίας 140.000 δολαρίων.
Έχει εδώ και καιρό αφήσει πίσω του το έγκλημα και στα 32 του είναι ένας ελεύθερος άνθρωπος που δεν ανησυχεί πλέον για την εύρεση εργασίας και τις δυσκολίες της ζωής. Έχοντας περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια, έμπλεξε νωρίς με συμμορίες και δεν άργησε να πάρει την κάτω βόλτα.
Το σερί των ένοπλων ληστειών του έληξε άδοξα με την σύλληψη του και τις τρεις κατηγορίες που τον βάρυναν. Οπλοκατοχή, συμμετοχή σε συμμορία και ένοπλη ληστεία του στοίχησαν μία ποινή φυλάκισης αλλά και παγκόσμια αναγνώριση.
H δημοσιότητα που έλαβε, τράβηξε την προσοχή μεγάλων πρακτορείων μοντέλων που τον περίμεναν με μεγάλα συμβόλαια μετά την αποφυλάκισή του. Σήμερα δείχνει ήρεμος και ευτυχισμένος, παραμένει παντρεμένος με την ίδια γυναίκα επί 8 χρόνια και είναι υποδειγματικός πατέρας.

 
Top