Στα όριά τους οι οδηγοί που προσπαθούν να βρουν τρόπο για να φτάσουν στους προορισμούς τους. Η διασταύρωση στα πράσινα φανάρια παραμένει κλειστή...

Κλειστή είναι από χθες η διασταύρωση στα ''πράσινα φανάρια'' από αγρότες της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής. Από νωρίς το πρωί σχηματίζονται ουρές οχημάτων που περνούν από παρακαμπτήριους δρόμους. Από την Μουδανιών περνούν, όσοι θέλουν να φτάσουν στο αεροδρόμιο, καθώς ο κόμβος αεροδρομίου είναι ανοιχτός. Ωστόσο στη Μουδανιών σχηματίζονται ουρές, καθώς όλοι οι οδηγοί κινούνται από εκεί, λόγω του «μπλόκου» στα πράσινα φανάρια.



Αυτή την στιγμή, στο οδόστρωμα στα πράσινα φανάρια υπάρχουν περίπου 35 τρακτέρ και μέσα στην ημέρα το «μπλόκο» θα ενισχυθεί και από άλλους αγρότες.



Παράλληλα, υπενθυμίζεται πως αγρότες και κτηνοτρόφοι της Κεντρικής Μακεδονίας από χθες στις 16:30, που βρίσκονται στον κόμβο της Ειδομένης, έχουν αποφασίσει τον επ' αόριστον αποκλεισμό του τελωνείου των Ευζώνων στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ. Οι ίδιοι έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στο δρόμο και σε κάθε παρακαμπτήριο στην περιοχή.

Αυτή την ώρα, η εθνική οδός Θεσσαλονίκης- Σερρών, στη διασταύρωση Σιδηροκάστρου, έξω από τον Λευκώνα παραμένει ανοιχτή από χθες, ύστερα από περίπου τέσσερις ώρες αποκλεισμού, από αγρότες και κτηνοτρόφους των Σερρών.

Πηγή: seleo.gr
 
Top