Για την 15η αγωνιστική της Α2 ο Φάρος Κερατσινίου υποδέχεται την ΑΕ Λάρισας (28/1, 17:00) και στο ημίχρονο του αγώνα θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης αθλητών μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο.
Ένας ξεχωριστός αγώνας θα λάβει χώρα στο ημίχρονο της αναμέτρησης Φάρος-ΑΕΛ για την Α2. Όπως ενημέρωσε η ομάδα του Κερατσινίου, αθλητές με αγωνιστικά αμαξίδια θα παίξουν σε αγώνα επίδειξης, στέλνοντας το μήνυμα για την αγάπη για το μπάσκετ και την χαρά της άθλησης, με τον κόσμο να καλείται να τους στηρίξει.
Η ανακοίνωση του Φάρου:
«Η Ομοσπονδία μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο (ΟΣΕΚΚ) και ο Φάρος Κερατσινίου παίζουν μπάσκετ! Το Σάββατο(28/1, 17:00), στο πλαίσιο του αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕ Λάρισα, θα υπάρξει αγώνας επίδειξης αθλητών μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο.
Οι πρωταθλητές με αγωνιστικό αμαξίδιο θα εμφανιστούν στο ημίχρονο της αναμέτρησης, στέλνοντας προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα της νίκης, της χαράς και της αγάπης για το άθλημα».

Εκ μέρους της ομάδας μας ο Βαγγέλης Τσάπας τόνισε: «Είμαστε περήφανοι που παίκτες αυτού του ψυχικού διαμετρήματος έρχονται στο γήπεδό μας. Το λιγότερο που έχουμε να τους προσφέρουμε είναι το ζεστό μας χειροκρότημα και την αμέριστη στήριξη στην προσπάθειά τους. Εύχομαι αυτή να είναι απαρχή για σειρά κοινών δράσεων κι ενεργειών, για τις οποίες ήδη συζητάμε με τους ανθρώπους της ΟΣΕΚΚ. Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδό μας, για να απολαύσει αυτούς τους μοναδικούς αθλητές».

«Ευχαριστούμε τον Φάρο και τον Βαγγέλη Τσάπα για την άμεση αποδοχή του αιτήματός μας. Η ΟΣΕΚΚ επιχειρεί μια νέα... αντεπίθεση, προκειμένου να διαδώσει σε όλους τους φίλους του μπάσκετ την ομορφιά και την αξία που έχει το μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο» δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, Τάκης Καλούδης.
basketblog
 
Top