ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ...

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΒΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ  ΒΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ...

ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ...ΣΤΟ  FACEBOOK... ΞΕΡΟΥΝ... ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ...

ΑΠΛΑ ΤΣΙΡΚΟ...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΘΕΜΑ:


Δεν κάλεσαν φορείς και αντιπολίτευση!

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η ενέργεια των Αντιπεριφερειαρχών Πειραιά και Νήσων να κόψουν την καθιερωμένη πίτα των δύο Ενοτήτων, χωρίς να προσκαλέσουν κανέναν φορέα, ούτε καν τις άλλες παρατάξεις!
Εκεί ήταν μόνο η Μαρία Γιαννακάκη, Γενική Γραμματέας Διαφάνειας και… συνεργαζόμενη Περιφερειακή Σύμβουλος και κανένας άλλος!
Ο αποκλεισμός αυτός δεν θα σήμαινε τίποτα εάν συνέβαινε για πρώτη φορά, αλλά δυστυχώς γίνεται και τα τρία τελευταία χρόνια και είναι σαφώς «εξωθεσμική» αυτή η λειτουργία, γιατί η Περιφέρεια ανήκει σε όλους και όχι μόνον σε αυτούς που την διοικούν κάθε φορά.
Κρίμα, γιατί τόσο ο Γιώργος Γαβρίλης, όσο και ο Τάκης Χατζηπέρος δεν είχαν δείξει μέχρι τώρα αυτή τη συμπεριφορά και είναι άνθρωποι προσηνείς.
Προφανώς αυτή η λειτουργία έγινε με … άνωθεν παρεμβάσεις.
Ας είναι…

 
Top