Ψιτ! 
Να σας πω ένα μυστικό;
Οταν Γιαννόπουλοι, Ανδρουλιδάκηδες, Λομάνι και άλλα σέσκουλα, καταπατητές του City Plaza, διακηρύττουν ότι ακόμα και δίκιο να χω τα δικαιώματά μου εξαλείφονται μπροστά στων προσφύγων, που σημαίνει του κάθε απλού πολίτη, και πατάνε σ αυτό να νομιμοποιήσουν το άνομο, και...
ΣΥΡΙΖΑιοι, ΛΑΕτζηδες, ΑΝΤΑΡΣΥοι τους συνεπικουρούν και τους στηρίζουν μην εγκαλείτε εμένα που ο κόσμος στρέφεται όλο και δεξιότερα. Εσείς το κάνετε, μ αυτήν την συμπεριφορά, όχι εγώ. Κι ειδικά όταν βλέπουν ότι αφήνετε στο απυρόβλητο μεγαλοκαρχαρίες που πλουτίζουν ακόμα παραπάνω απ την φτώχεια των πολλών.
Ο κόσμος είναι ήδη εξαθλιωμένος απ τα μνημόνια, έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος του "πλούτου" του και της δυνατότητας επιβίωσης.
Δεν του φτάνουν οι πλειστηριασμοί, νομίζετε ότι έχει καμμιά όρεξη να του "απαλλοτριώσουν" οι "ιδεολόγοι" την δουλειά ή το σπίτι και να γίνουν οι ίδιοι πρόσφυγες, ειδικά όταν η νεολαία σε μεγάλο μέρος έχει μεταναστεύσει για να βρεί ζωή; Σας φοβούνται απλά. Κι ας είναι αστοί, μικροαστοί ή ότι άλλο θέλετε. Είναι άνθρωποι και πάντα θα έχουν δικαιώματα. Ο καθένας μας έχει δικαιώματα που όσο εξαθλιωμένος να είναι ο άλλος δεν διαγράφονται για κανέναν λόγο.
Αυτή η πρακτική και το άρπαγμα προσομοιάζει των δοσίλογων και λαδάδων της κατοχής. Γι αυτό μην κατηγορείτε εμένα για "ακροδεξιά ρητορική". Ψαχτείτε εσείς για ακροδεξιά πρακτική, "επαναστάτες" μου. 
(Το παρόν ποστ εξεπειτηδιαυτούκαιεπίτούτου είναι δημόσιο. 
Μετρήστε φασισμό με αριστερόμετρα.)
 
Top