ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΖΟΥΠΗΣ....

ΟΥΡΑΓΟΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ  ΔΗΜΑΡΧΟΣ...

Ζούμε μια διαρκή κατάσταση παράνοιας σε Κερατσίνι Δραπετσώνα...
Εδώ γίνεται χαμός στην τοπική κοινωνία του Κερατσινίου-Δραπετσώνας και ο επικεφαλής της "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ", Ζαχαρίας Ζουπής  έκανε καταγγελία σε τοπικό  μέσο...όχι του Κερατσινίου...αλλά του Πειραιά...στην οποία καταγγέλεται η απουσία των υπολοίπων επικεφαλής της Αντιπολίτευσης και εξυμνείται η παρουσία του Ζαχαρία Ζουπή... όπου... από ότι διαβάζουμε έχει ΑΝΑΚΗΡΥΧΤΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ!

Μάλιστα "βγαίνει" το συμπέρασμα ότι ο ΜΟΝΟΣ που τιμάει την ψήφο των πολιτών είναι ο Ζαχαρίας Ζουπής!

Είναι δικαίωμα του καθενός να λέει την γνώμη του και τα στοιχεία που παρουσιάζονται στην καταγγελία , έχουμε την άποψη ότι είναι αληθή...

ΟΜΩΣ, η χρονική στιγμή που βγαίνει αυτή η "καταγγελία" είναι εντελώς...OFFSIDE...

Eδώ ο κόσμος καίγεται με τρέχοντα προβλήματα και ο Ζαχαρίας βρήκε την στιγμή να ανακηρυχτεί σε "πρωταθλητή" των παρουσιών στα δημοτικά συμβούλια...

Έγινε και αυτό στο Κερατσίνι..η αντιπολίτευση να καταγγέλει την αντιπολίτευση...την στιγμή που η δημοτική αρχή του Χρήστου Βρεττάκου παραπαίει...και τουμπεκιάζεται για τις κολοτούμπες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θα βρει ούτε την ψήφο της στις εκλογές όποτε και αν γίνουν...

Εμείς του υπενθυμίζουμε  του Ζαχαρία ότι,αυτούς που κατηγορεί...τους χρειαζόταν αν ήθελε να γίνει δήμαρχος(ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ).

Και με αυτήν την καταγγελία θεωρούμε πως έβαλε ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ σε κάποια ενδεχομένη συνεργασία... 

Δηλαδή πρέπει να το πάρει απόφαση ότι πλέον δεν μπορεί να γίνει δήμαρχος....διότι δεν αρκεί το σχεδόν το 10% που έλαβε στις τελευταίες εκλογές...

Τα ίδια έκανε και την ημέρα των εκλογών του 2014..που ενώ βγήκε σχεδόν τελευταίος  με 10%...βγήκε και κατηγγείλε τον προτελευταίο...ότι του στέρησε την Δημαρχία!


Εμείς  το έχουμε ξαναπεί και θα του το ξαναπούμε ότι " Η ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ"...

Ισχύει 100% στην περίπτωση του Ζαχαρία...

Με αυτήν την  καταγγελία  αναδείχτηκε "πρωταθλητής" στις παρουσίες στα δημοτικά συμβούλια...

Και Μπράβο του!

Για Δήμαρχο πάντως...χλωμό τον κόβουμε...

Διότι Δήμαρχος "βγαίνει" αυτός που θα πάρει τους περισσότερους ψήφους και όχι παρουσίες στα δημοτικά συμβούλια...

Είτε του αρέσει του Ζαχαρία,είτε όχι...

Αυτά προς το παρόν...


διαβαστε την ανακοίνωση- καταγγελία:Από την Ελ. Βενιζέλου
Δημοσιεύουμε σήμερα τα στοιχεία που δείχνουν την συμμετοχή των επικεφαλής των δημοτικών κινήσεων της αντιπολίτευσης στο... Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία για την συμμετοχή όλων των δημοτικών συμβούλων από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 οπότε και ξεκίνησε η θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου με την παρούσα του σύνθεση, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 90 συνεδριάσεις. Στα δυόμιση χρόνια, έως πιο συνεπής εμφανίζεται ο επικεφαλής της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» Ζαχαρίας Ζούπης με 73 συμμετοχές. Αν σ΄αυτό το στοιχείο δούμε και τις δεκάδες παρεμβάσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και με δηλώσεις του, καταλαβαίνουμε ότι είναι ο μόνος επικεφαλής που τιμά την εμπιστοσύνη των δημοτών και εμφανίζει συνεχή δραστηριότητα.
Αν πάμε παρακάτω, τα πράγματα είναι απογοητευτικά. Τις λιγότερες συμμετοχές εμφανίζει ο Γ. Μυλωνάς με 17 παρουσίες (είναι ο σύμβουλος που έβαλε στην θέση του επικεφαλής ο Χ. Σαλαλές ο οποίος παραιτήθηκε με το καλημέρα...). Μάλιστα ο Γ. Μυλωνάς παρουσιάζει μηδέν παρουσίες κατά την διάρκεια όλου του 2016!
Όμως και οι υπόλοιποι επικεφαλής που διεκδίκησαν την ψήφο των δημοτών έχουν πολύ λίγες παρουσίες.Ο Λ.Τζανής 26, ο Φώτης Μελάς 33, ο Κ. Πατίδης 27 ( σ.σ. έχει το ελαφρυντικό ότι έχει τοποθετηθεί ως εκπαιδευτικός σε νησί του Αργοσαρωνικού) και ο Δ. Κωνσταντινιδης 31. Για τον τελευταίο έχουμε το χρέος να πούμε,ότι οι παρουσίες του είναι κατ΄ουσίαν «πλασματικές», αφού όποτε δίνει το παρόν,αμέσως μετά την διαδικασία παρουσιών, φεύγει τρέχοντας. Αν κάποιος δει τα πρακτικά του συμβουλίου δεν έχει πάρει για κανένα των λόγο πλην ίσως μιας,δύο εξαιρέσεων. Αυτή τουλάχιστον είναι η εικόνα που καταγράφεται από τα στοιχεία. Οι πολίτες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους..
 
Top