Πυροβολισμοί έπεσαν νωρίς το πρωί έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ με στόχο την κλούβα των αστυνομικών που βρίσκεται στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχει ένας τραυματίας αστυνομικός.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν στις 06:18 το πρωί.

Άγνωστοι εμφανίστηκαν ξαφνικά και άρχισαν να πυροβολούν - σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες - τους άνδρες των ΜΑΤ τη στιγμή που ο οδηγός της κλούβας των ΜΑΤ στάθμευσε το λεωφορείο έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Οι άγνωστοι γάζωσαν τη διμοιρία με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός.

Η επίθεση έγινε στις 6:18 το πρωί, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον των ΜΑΤ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας ειδικός φρουρός, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Η αστυνομία στο σημείο εντόπισε τρεις κάλυκες, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες προέρχονται από καλάσνικοφ.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αποκλείσει τη Χαριλάου Τρικούπη και η Αντιτρομοκρατική ερευνά το σημείο.

Για δολοφονική επίθεση έκανε λόγο στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επίθεση κατά των αστυνομικών των ΜΑΤ ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.

«Έχουμε μια επίθεση με ευθεία βολή από κοντινό δρόμο, ήταν μια δολοφονική επίθεση» είπε ο κ. Χρηστίδης μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Όπως ανακοίνωσε τον αστυνομικό που έχει τραυματιστεί θα επισκεφθεί η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

«Μιλάμε για πολύ σοβαρό περιστατικό. Γι' αυτό η κυρία Γεννηματά είχε τονίσει ότι πρέπει να σταματήσουν να υπάρχουν γκέτο στο κέντρο της Αθήνας» συμπλήρωσε ο κ. Χρηστίδης.




Πληροφορίες από newsbeast.gr
 
Top