Δείτε το νέο Audi A3 το οποίο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του σε δύο χρόνια από τώρα. Τι πρέπει να περιμένουμε από τη νέα τέταρτη γενιά του;


Σε δύο χρόνια από τώρα η Audi θα παρουσιάσει το νέο της μικρομεσαίο A3 στην 4η γενιά του. Σχεδιαστικά, η πρώτη φωτογραφία που έχουμε στη διάθεσή μας αποκαλύπτει ένα νέο μοντέλο με έμφαση στην δυναμική κάτι που απορρέει από τις έντονες ακμές και την «αιχμηρή» του αισθητική σε όλες του τις επιφάνειες. Πληροφορίες από την Audi αναφέρουν πως το νέο Α3 θα είναι το πιο σπορ Α3 στην ιστορία του, κάτι που το επιτρέπει η χρήση της πλατφόρμας MQB η οποία είναι ελαφρύτερη και θα ενσωματώνει λύσεις στην ανάρτηση για την επίτευξη αυτού του σκοπού.

Το εσωτερικό του αναμένεται και εκείνο αναβαθμισμένο με καλύτερη ποιότητα κατασκευής και εξαιρετική συναρμογή όπως μας έχει συνηθίσει η Audi στα πιο νέα μοντέλα της, ενώ και οι χώροι θα είναι μεγαλύτεροι σε σχέση με την τωρινή και πρόσφατα ανανεωμένη του γενιά. Σε επίπεδο κινητήρων, το νέο A3 θα είναι το πρώτο Audi που θα φορέσει τα νέα μηχανικά σύνολα TSI και TDI του ομίλου των 1,5 λίτρων με το μεν πρώτο να διατίθεται σε απόδοση 130 και 150 ίππων και το δεύτερο (πετρελαίου) να έχει και έκδοση με 130 ίππους. Πιο εξελιγμένη αναμένεται και η υβριδική εκδοχή του Α3 (e-tron), ενώ θα προσφέρει και περισσότερες ηλεκτρικές επιλογές στη νέα του γενιά.

Πηγή: .autotriti.gr/
 
Top