Έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο -  «Με τρώει το άδικο, δεν μπορώ να το καταλάβω, δεν μπορώ να το χωνέψω, δεν μπορώ», λέει στο protothema.gr η σύζυγός του

Κατέληξε το περασμένο Σάββατο ο άτυχος 77χρονος που παρασύρθηκε από το «τρελό» λεωφορείο του ΟΑΣΑ τον περασμένο μήνα στην οδό Φωτίου Κορυτσάς και Ασκληπιού στον Πειραιά.

«Επειδή ήταν άδικο αυτό που έπαθε οι γιατροί το πήραν προσωπικά να τον βοηθήσουν με κάθε τρόπο. Έπαθε λοιμώξεις και μολύνσεις. Τριάντα τρεις ημέρες στην εντατική υπέφερε και δεν κατάφερε να μας πει μια κουβέντα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πάει να πει αυτό», λέει στο protothema.gr η σύζυγος του 77χρονου η οποία ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως έφυγε από τη ζωή ο άνθρωπός της. 

Όπως τονίζει η ίδια οι γιατροί έκαναν τα πάντα προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή όμως η κατάσταση του επιδεινωνόταν μέρα με τη μέρα και τελικά έπειτα από σχεδόν ένα μήνα στην εντατική άφησε την τελευταία του πνοή στο ΚΑΤ. 

«Δυστυχώς παρουσίασε νεφρική ανεπάρκεια και τελικά κατέληξε. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πέρασε αυτός ο άνθρωπος, τι φριχτούς πόνους είχε και τι πέρασε. Μου είχαν πει αν καταφέρουμε να κάνουμε κάτι ίσως χρειαστεί να ακρωτηριάσουμε και το χέρι. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε.‘Ευχαριστώ όλους του γιατρούς μέσα από την ψυχή μου», συμπληρώνει ακόμη. 

Τέλος, δεν διστάζει να εκφράσει το παράπονό της, αφού, όπως λέει, δεν ενδιαφέρθηκε κανένας όλες αυτές τις ημέρες για την κατάστασή του, ενώ την ίδια ώρα τονίζει πως δεν μπορεί να «χωνέψει» πως έχασε από κοντά της τον σύζυγό της έτσι ξαφνικά. 

«Δεν ασχολήθηκε κανένας πια, να ρωτήσουν κάτι… Ένας άνθρωπος να παρουσιαστεί. Με τρώει το άδικο, δεν μπορώ να το καταλάβω, δεν μπορώ να το χωνέψω, δεν μπορώ».  

 
Top